miercuri, 14 august 2013

Trucuri de beauty pentru situatiile de urgenta!

Sunt sigura ca ti s-a intamplat, cel putin o data, sa ai o urgenta de beauty exact atunci cand te grabesti mai tare. Pentru a face fata cu succes situatiei data viitoare, iata ce trebuie sa stii! 

Ai o intalnire importanta si esti in intarziere? Ai fost chemata in ultimul moment la un interviu foarte important si vrei sa arati impecabil? Iubitul tau te-a anuntat in ultimul moment ca vine la tine? Iata cum poti rezolva orice problema de beauty mai mai putin de 1 minut, aratand impecabil la final!

1. Ti s-a ingrasat parul si nu ai timp sa il speli, sa il usuci si sa il coafezi? In cazul in care nu ai la indemana un sampon uscat, foloseste un fixativ. Pulverizeaza de la distanta fixativ pe radacina firelor de par si in breton. Dupa ce se usuca, piaptana-ti parul. Alcoolul din fixativ absoarbe sebumul in exces, facandu-ti parul sa para proaspat spalat.

2. Ai buzele crapate si pleci la intalnire? Pune balsam de buze hidratant pe o periuta de dinti veche si freaca-ti buzele sufiecient de tare incat pielea moarta sa se desprinda. APoi, dupa ce balsamul a intrat in piele, aplica rujul sau lipglossul preferat si gata!

3. Te-a prins ploaia si parul ti s-a electrizat si arata de parca ti-ar fi explodat o bomba in cap? Cremuieste-ti mainile cu o lotiune hidratanta si apoi trece-ti degetele prin par, potolind firele rebele.

4. Nu ai avut timp sa te vopsesti si ti se vad cateva fire de par albe? Foloseste mascara negru sau maro, in functie de culoarea parului tau, pentru a le acoperi pana la prima spalare.

5. Te-ai trezit tarziu si ai plecat pe fuga la birou, uitand sa te dai cu deodorant? Nu intra in panica, se rezolva mai repede decat crezi! Ia coaja unei lamai si freac-o in zona subratului pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute.

6. Ti-a sarit oja si nu ai timp sa iti refaci manichiura? Atunci mascheaza micile lipsuri, aplicand un lac de unghii cu sclipici pe toata suprafata unghiei. Nu numai ca vei ascunde zonele cu probleme, dar oja iti va rezista mai mult, scipiciul impiedicand-o sa iti mai sara.

7. Ti-a aparut un cos enorm pe fata tocmai azi, cand mergi la un eveniment super important? Daca il spargi nu vei reusi decat sa iriti mai mult zona, asa ca uita aceasta varianta! Mai degraba ia un cub de gheata si tine-l pe cos timp de cateva minute, apoi aplica un anticearcan lichid. Gheata va calma iritatia, reducand roseata, iar anticearcanul il va acoperi cu succes.

sursa: feminis.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template