vineri, 16 august 2013

3 strategii pentru picioare mai frumoase

Masează puternic

Unul dintre motivele pentru care partea din spate a coapselor are un aspect neplăcut este circulaţia defectuoasă, îngreunată mai ales de faptul că ne petrecem ore bune aşezate pe scaun. Fă-ţi un obicei din a-ţi masa zona cu fiecare ocazie: dimineaţa cînd te îmbraci, cu un dispozitiv anticelulitic cu „ţepi”, înainte de duş (execută un masaj uscat cu o perie aspră), la duş - cu un scrub - şi, nu în ultimul rând, atunci când îţi hidratezi pielea sau aplici o soluţie împotriva celulitei.

Dacă te ţii de acest antrenament, vei putea vedea rezultate în mai puţin de o săptămînă.

Alege o formulă avansată

Da, e foarte adevărat faptul că soluţiile pe bază de cafeină vin de hac celulitei de ani buni, însă noua generaţie de anti-celulitice aduce îmbunătăţiri în branşă, dovedindu-şi eficacitatea cu ajutorul unor ingrediente testate îndelung în îngrijirea tenului, precum retinol sau peptide.

Procură-ţi un produs de ultimă oră şi foloseşte-l cu regularitate, atât dimineaţa, cât şi seara, iar aspectul pielii se poate schimba radical în mai puţin de două săptămîni.

„Supradozează” antioxidanţii

Fructele bogate în antioxidanţi ajută mult în lupta cu radicalii liberi (aceştia din urmă distrug colagenul şi scad fermitatea pielii. Totuşi, nu exagera mâncând o cantitate prea mare de fructe, care, mai ales asociate cu alte tipuri de alimente, pot chiar favoriza îngrăşarea. Poţi suplimenta aportul de vitamine folosind suplimente alimentare naturale (vitamina C, E, suplimente de coenzima Q10, etc.)

Nu în ultimul rînd, află că multe alte suplimente alimentare - uleiul de peşte, uleiul de primulă, carnitina, lecitina din soia sau gingko biloba -, sunt recomandate în lupta cu „coaja de portocală”. 

sursa: cosmopolitan.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template