marți, 6 august 2013

Distractie si tonifiere: antrenament de 10 minute in apa

Acest antrenament a fost creat de Mary E. Sanders, un specialist in exercitii fizice de la Universitatea Nevada, din Reno, SUA. Antrenamentul arde aproximativ 100 de calorii in doar 10 minute, conform Prevention.com.

Efectueaza fiecare exercitiu timp de 3 minute (odihneste-ti partea superioara a corpului, daca este nevoie), apoi misca-te prin apa (ca si cand ai merge incet) timp de 30 de secunde intre exercitii. Repeta exercitiile pentru a arde si mai multe calorii. Urmeaza acest antrenament de doua sau de trei ori pe saptamana. In magazinele de specialitate poti sa cauti accesorii care sa te ajute sa faci exercitii fizice in apa.

1. Sari ca o broscuta!

Miscare pentru partea inferioara a corpului: Stai cu picioarele cat mai departate, apoi sari ca o broasca, aducand genunchii la suprafata apei si apoi lasa-i in jos, aterizand cu picioarele pe fundul piscinei. Muschii tai abdominali iti vor multumi!

2. Calca apasat pe apa!

Miscare pentru partea inferioara a corpului: Stand cu picioarele departate, misca-le , alternativ ridicand fiecare genunchi in fata ta, ca si cum ai stoarce struguri ca sa obtii must. Atinge fundul piscinei la fiecare pas. Acesta este un exercitiu excelent pentru coapse si muschii fesieri.

3. Fa "foarfeca" in apa!

Miscare pentru partea inferioara a corpului: Pune un picior in spatele celuilalt, ca intr-o pozitie de fandare. Flexeaza-ti genunchii, sari si schimba picioarele (ca si cum ai face "foarfeca"). Acest exercitiu reprezinta o provocare mare pentru picioarele tale, dar si pentru muschii fesieri.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template