sâmbătă, 17 august 2013

5 obiceiuri proaste care de fapt iti fac binesa

Cafeaua cea de toate zilele

Bea cel putin o cafea pe zi si reduci riscul de a face infarct cu 24% - este concluzia unui studiu suedez.
De asemenea, un studiu american recent sustine ca un consum ridicat de cafea nu doar previne Alzheimer-ul, dar ii poate si inversa efectele!

O sesiune de barfe "suculente"

Cercetatorii de la Universitatea Missouri au descoperit ca, vorbind despre vietile celebritatilor, iti constientizezi mai bine propriile probleme de sanatate sau pe cele sociale. E ca un fel de... "terapie prin barfe".

Un pahar (sau doua) de vin

Doua pahare de vin rosu pe zi reduc cu 25% riscul de a dezvolta o boala de inima, spun analistii americani.

Shopping (aproape) non-stop

Treci zi de zi pe la magazine si iti cresti cu 23% sansele de a te bucura de o viata mai lunga, spune un studiu realizat pe o perioada de zece ani. Suna minunat, nu?
In categoria shopping intra oare si covrigul din metrou si cumparaturile gen "de-ale gurii"? Speram ca da. In plus, se stie, shopping-ul este o metoda placuta si sociabila de a face miscare. Deci, scapi de bani, dar si de calorii!

"Dependenta" de Facebook

Cercetatorii americani sunt de parere ca utilizarea retelelor sociale te face sa te simti mai bine cu tine insati. Explicatia? Continutul pe care il uploadezi in fiecare zi iti aminteste de lucrurile care iti plac la tine, iar asta iti da un plus de incredere.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template