marți, 6 august 2013

Cel mai bun anti-rid - prietenii


Ai o relaţie care te face fericită?Ei, bine, aceasta nu este de ajuns pentru a te face să arăţi de milioane mai mult timp. Relaţiile pe care ar trebui să mizezi pentru a amâna apariţia ridurilor şi altor semne ale bătrâneţii sunt cele care-i implică pe prietenii tăi.

Deci, noul medicament anti-rid şi anti-aging este… o ieşire cu fetele în oraş de cel puţin două ori pe săptămână. Un nou studiu al Birgham Young University (BYU) din Utah a demonstrat că a menţine relaţii strânse cu prietenii tăi este la fel de important pentru sănătatea generală pe cât este alimentaţia sănătoasă, sportul sau lăsatul de fumat.

Cercetătorii BYU au arătat că persoanele care au prieteni numeroşi şi cât mai diverşi au şanse cu 50% mai mari să trăiască mai mult şi să arate mai tinere faţă de cei solitari. Cele mai bune rezultate s-au obţinut în cazul celor cu un partener de viaţă şi care reuşeau să menţină relaţii strânse cu prietenii şi familia. Aceste persoane au şanse cu… 91% mai mari să trăiască mai mult şi să arate fenomenal chiar şi la bătrâneţe.

Cheia tinereţii fără bătrâneţe nu constă în numărul prietenilor, ci în diversitatea acestora. ”Relaţiile de prietenie sunt diferite şi, până la urmă, fiecare dintre amicii noştri împlineşte o anumită nevoie a noastră”, susţine Jullianne Holt-Lundstad, PhD, profesor asociat Birgham Young University. Astfel, dacă prietena ta Ana are grijă să ajungi la sală săptămânal şi să nu exagerezi cu măncatul, Diana te scoate în oraş, iar Cristina te ascultă mereu şi-ţi dă cele mai bune sfaturi.
Ai prins ideea? Fă-ţi cît mai mulţi prieteni!

P.S.: Prietenii online (cu care nu te vezi niciodată) nu se pun!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template