sâmbătă, 17 august 2013

3 pacate care te fac mai frumoasa

Greseli de frumusete benefice

3 greşeli de frumusete...benefice

Nu-ţi cureţi temeinic faţa

Exfolierea prea dură şi mult prea frecventă îţi poate afecta negativ tenul, întrucît, odată deposedat de stratul său uleios de auto-protecţie, va deveni uscat, tern, iritat, etc. În unele cazuri, asta se poate întâmpla chiar şi printr-o spălare simplă, mai ales dacă vorbim de un tip de ten predispus la deshidratare. Franţuzoaicele, de exemplu, consideră că dimineaţa este suficient să-ţi împroşti tenul cu apă termală şi apoi să îţi tamponezi faţa cu un şerveţel şi apoi să aplici o cremă uşoară sau un serum.

Nu-ţi aranjezi părul zilnic

De fapt, să te ţii departe de aparatele şi accesoriile de coafat este unul dintre cele mai bune lucruri pentru părul tău. Însuşi periajul prea dur i-ar putea face rău, deci nu greşeşeti deloc dacă tot ce faci e să-ţi răsfiri şuviţele cu degetele şi apoi să-l prinzi într-un coc lejer, folosind un cleşte de păr. În locul soluţiilor pentru coafat – spray, spumă, gel – foloseşte mai debrabă un produs hidratant, pentru ca părul tău să beneficieze de un tratament protector non-stop.

Nu spui „nu” unui pahar de vin

Sigur, alcoolul nu este indicat dacă vrei un ten sănătos, însă altfel stau lucrurile cu licoarea de struguri. Un pahar de vin conţine o cantitate impresionantă de antioxidanţi, buni atît pentru organism, cît şi pentru piele – lucru confirmat recent şi prin succesul pe care îl au tratamentele bazate pe vino-terapie şi produsele cosmetice concepute pe acest principiu. Să bem pentru asta! 
Din când în când e permis să mai greşeşti în ritualul de înfrumuseţare. Ba chiar este indicat!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template