joi, 15 august 2013

Reguli de eticheta pentru mireasa pe Facebook

Nu te lăsa luată de val de ușurința cu care îți poți posta nunta pe Facebook. Nu toată lumea este la fel de entuziasmată ca și tine!
Mireasa-facebook
  1. Anunță-ți familia și prietenii personal despre logodnă, înainte să postezi pe profilul de Facebook. Lasă-i să se simtă speciali în continuare deoarece ei sunt primii care trebuie să afle noutățile despre tine, bune sau rele. Restul amicilor virtuali mai pot aștepta!
  2. Nu îți anunța invitații că sunt așteptați la nunta ta pe Facebook, în eveniment, este mult prea impersonal iar răspunsurile nu vor reflecta realitatea. Din cei care se vor declara încântați să îți fie alături în ziua cea mare poate doar jumătate dintre ei vor da curs invitației.
  3. Nu împărtăși prea multe informații. Când navighezi pe site-uri cu tematică de nuntă nu este nevoie să apeși butonul de ”share” la toate rochiile și aranjamentele florale care ți se par drăguțe. Majoritatea celor din lista ta de Facebook se vor enerva să le umpli peretele de lucruri inutile pentru ei.
  4. Încurajează întrebările pe un grup dedicat nunții tale, unde te poți sfătui cu participanții la discuții despre anumite detalii de care nu ești foarte sigură. Poți să le ceri ajutorul pentru a stabili un meniu anume sau pentru a te sfătui ce aranjamente florale sunt mai frumoase dintre atâtea care îți plac. Atenție, însă, nu implica prea multă lume, altfel riști să creezi un haos și să apară certuri.
  5. Nu posta updatări despre aranjamente și tematica nunții. Vrei să păstrezi misterul pentru ca invitații tăi. Dacă știu deja la ce să se aștepte, le vei răpi cea mai plăcută parte a participării la o nuntă: elementul de surpriză.
  6. Evită răbufnirile de ”bridezilla” în văzul tuturor. Nu va ajuta cu nimic să îți verși nervii pe cineva pe zidul de pe Facebook. Mai târziu, când vei regreta și uita incidentul, cei care au fost martori virtuali nu îl vor fi uitat.
  7. Nu posta albume cu toate fotografiile de la nuntă. Sunt greu de urmărit și inutile. Postează, mai degrabă, câte o fotografie nouă în fiecare zi, dintre cele mai reușite. Astfel vei păstra vie atenția prietenilor virtuali și vor avea destul timp să admire așa cum trebuie fiecare instantaneu.
  8. Nu tag-ui persoanele care nu au ieșit bine în fotografiile de la nuntă. Lasă-i pe ei să o facă, dacă le place cum arată în poze.

    sursa:miresici.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template