joi, 4 iulie 2013

Salata de dovlecei cu pui

Ingrediente Salata de dovlecei cu pui - 2 portii

1 dovlecel crud, 3 rosii, 2 castraveti, 1 ceapa rosie, 1/2 piept de pui dezosat ,1/2 legatura  patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust, 1 lingurita ulei de masline, 30 ml ulei pentru prajit.

Preparare Salata de dovlecei cu pui

  1. Dovlecelul se spala si se taie fasii. Pieptul de pui se taie cuburi , se condimenteaza cu sare si piper apoi  se prajeste bine pe ambele parti in ulei incins. Cand este gata se scoate intr-un bol pe servetel absorbant.
  2. In uleiul ramas de la pui se prajesc  fasiile de dovlecel, pe ambele parti.
  3. Intr-un bol mai mare se adauga rosiile taiate felii, castravetii taiati rondele, ceapa rosie taiata rondele, patrunjelul taiat marunt, pieptul de pui si dovlecelul taiat fasii. Se amesteca usor , astfel incat vom obtine un colorit variat.
  4. Peste salata se adauga ulei, sare si piper dupa gust.
  5. Dupa preferinta se poate servi cu zeama de lamaie.
Pofta Buna!

sursa: bucataria-romaneasca.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template