joi, 25 iulie 2013

7 reguli pentru o cariera de succes

1. Da, aparenţele condează şi la job, de aceea este important să investeşti în imaginea ta. Garderoba variată, care să conţină toate piesele cheie, croieli care să te avantajeze şi câteva piese care să atragă privirile. 

2. Cunoaste-te pe tine insati. Trebuie sa iti cunosti calitatile, pentru a le cultiva dar mai ales sa iti cunosti limitarile, pentru a le compesa. Nimeni nu este perfect, de aceea este ideal sa iti cunosti atuurile si slabiciunile pentru a nu-i lasa pe altii sa profite de ele.


3. Informează-te în permanenţă. Trebuie să ştii tot ce se întâmplă în compania în care lucrezi, chiar daca unele aspecte nu intra in atributiile tale. Astfel vei avea o experienta mai vasta, care te va ajuta sa privesti in ansamblu situatia atunci cand va trebui sa iei o hotarare.
4. Fii la curent cu toate inovatiile din domeniul tau sau munceste sa devii chiar tu o inovatoare. Mergi la conferinte, citeste presa de specialitate, fa-ti un cerc de prieteni profesionisti cu care sa discuti noile trenduri.

5. Nu lasa stresul sa te doboare. Gaseste o cale prin care sa iti resetezi sistemul de toate tensiunea, nervii si oboseala care se aduna. Noi iti recomandam sa iti alegi un sport pe care sa il practici cu regularitate sau sa acorzi mai multa atentie unui hobby de-al tau.
6. Pastreaza-ti echilibrul interior. Nu lasa succesul sa iti fure mintile! Incearca sa pastrezi contactul cu realitatea si sa iti reamintesti mereu de ce faci ceea ce faci si mai ales, ca intotdeauna este loc de mai bine.

7. Ofera din "darurile" tale comunitatii. Poti deveni mentor pentru cineva, poti lupta pentru anumite cauze dragi tie sau poti face donatii. Aceste fapte nu doar ca te pun intr-o lumina buna, de care va beneficia si cariera ta, ci vor da mai mult sens vietii tale.La ce iti foloseste puterea daca nu poti sa faci lucruri bune cu ea?

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template