luni, 22 iulie 2013

Femeile ocupate slabesc inteligent - 22 de trucuri simple cu rezultate garantate

Iata 20 de trucuri simple, cu rezultate garantate:

1. Bea multa apa. In acest fel, te vei ridica de pe scaun pentru a-ti reumple cana sau paharul sau alt recipient cu apa si vei face mai multe drumuri la baie.

2. Pastreaza pe birou un pahar mic (ori o cana mica) pentru apa, pe care va trebui sa il reumpli cat mai des, in locul unei sticle mari de plastic pe care ai tendinta sa o umpli o data si sa o tii langa tine pe tot parcursul zilei.

3. Ridica-te in picioare de fiecare data cand vorbesti la telefonul mobil. Jobul iti ucide frumusetea - Evita asta la locul de munca pentru un look de nota 10!

4. Programeaza sedintele si intalnirile de afaceri in sali de conferinte cat mai indepartate de biroul tau (alt etaj sau alta zona a cladirii).

5. Cumpara o planta sau o floare pentru biroul tau. Udarea si ingrijirea ei te vor face mult mai activa la serviciu. Ai primit o oferta de job? Inainte sa accepti, fa acest test!

6. Seteaza-ti alarma de pe telefonul mobil sa sune din ora in ora - ridica-te in picioare sau fa o mica plimbare timp de 1-5 minute de fiecare data cand o auzi ca porneste.

7. Ia masa de pranz afara sau in alt loc in afara de etajul unde se afla serviciul tau; in loc sa stai si sa mananci in fata calculatorului, la biroul tau, mai bine mergi putin pe jos pana in locul unde vei lua masa. Vrei sa fii fericita la birou? Iata secretul Andreei Esca!

8. Investeste intr-un sistem care te va ajuta sa ai monitorul si tastatura la distante optime. Sau, daca vrei sa iti arati indemanarea, ridica-ti monitorul si tastatura cu ajutorul unor carti groase.

9. Cand ai nevoie sa te gandesti la o problema urgenta sau sa gasesti o solutie la serviciu, fa acest brainstorming mergand.

10. Sterge-ti biroul de praf si fa curat o data pe saptamana. Traiesti la birou? 3 strategii eficiente care iti garanteaza o viata dupa serviciu!

11. Imprieteneste-te cu o persoana de pe alt etaj sau din alt departament; viziteaz-o cat mai des.

12. Stai in picioare atunci cand iti deschizi si iti citesti corespondenta. 10 lucruri prin care te faci placuta la birou!

13. Poarta incaltaminte confortabila (sau pastreaza o pereche de balerini sau de sandale cu talpa plata sub birou); in acest fel vei merge mai mult in timpul orelor de serviciu.

14. Renunta la cosul de gunoi de sub biroul tau. Mergi pana la cosul de gunoi din bucatarie daca vrei sa arunci ceva.

15. Foloseste automatul cu bauturi reci si sendvisuri situat cu un etaj (2 sau 3) mai sus. Ia-o pe scari, nu te grabi la lift. Cariera: Scapa de "efectul catuselor de aur"!

16. Puneti capsatorul pe birou, dar cat mai departe de mainile tale, in asa fel incat sa fie nevoie sa te ridici de pe scaun ca sa il iei.

17. Atunci cand stai jos, incordeaza-ti muschii abdominali (ca si cum ti-ai suge burta) si loveste-ti usor degetele mari de la picioare.

18. In timpul tele-conferintelor, pune pe speaker persoanele cu care vorbesti si fa cativa pasi (mergi timp de cateva minute) prin birou sau prin sala de sedinte. 

19. Daca te intalnesti cu un client sa beti ceva, sugereaza-i sa stati la var, in loc sa rezervati o masa la restaurant.

20. In locul unei sedinte clasice in sala de conferinte, in care stai pe un scaun nemiscata, intreaba-ti seful daca puteti vorbi in timp ce mergeti.

21. Plimba-te in jurul cladirii sau pe strazile apropiate de la biroul tau o data dimineata, si o data dupa-amiaza. (sau o zi dimineata devreme, o zi dupa-amiaza tarziu).

22. In loc sa trimiti un coleg sau o colega sa iti cumpere ceva de la magazinul de langa biroul vostru, mai bine ar fi sa te duci chiar tu. In acest fel, faci si o pauza de 5-6 minute si vei face si miscare. 

sursa: feminis.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template