duminică, 28 iulie 2013

4 exercitii usoare anti-celulita

Genuflexiune cu lovitura in spate

(1) Incepe din pozitia de genuflexiune, cu genunchiul drept indoit si cu cel stang pe podea, la fel ca varful tenisului. Pune palmele pe sol, dupa genunchiul drept, si nu uita sa tii mainile perfect drepte.
(2) Loveste cu piciorul drept in spate - partea din superioara a tenisului sa fie orientata catre fata. Revino la pozitia de start. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Ridicari de fund

(1) Stai pe burta, cu picioarele flexate (genunchii sa fie mai departati de nivelul coapselor) si calcaiele unite. Ridica-ti pieptul de pe podea, sprijinindu- te pe antebrate.
(2) Incordeaza fundul pentru a ridica picioarele la cativa centimetri de podea si apoi revino la start. Inca 10 repetari si ai scapat!

Forfecari

(1) Stai pe maini (degetele sa fie indreptate catre posterior), ridica fundul de pe podea si incruciseaza picioarele - dreptul deasupra.
(2) Intinde piciorul drept in laterala in asa fel incat laterala exterioara a tenisului sa fie pe podea. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Presa

(1) Incepe din aceeasi pozitie ca la forfecari, dar de data asta ridica piciorul drept (tine genunchiul flexat si indoaie cotul.
(2) Intinde piciorul drept, indoaie coatele si coboara fundul pana ajunge la cativa centimetri de podea. Mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.
  • PONT: Ca sa tonifiezi si mai bine, schimba ordinea exercitiilor. Asa, corpul tau nu se va obisnui cu o rutina, iar efectele vor fi mai rapide si mai vizibile

    sursa: cosmopolitan.ro
    .

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template