joi, 16 mai 2013

Top 5 piese vestimentare usor de asortat




Exista cateva piese vestimentare care se asorteaza foarte usor si care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

1. Geaca de piele

Extrem de versatila, geaca de piele a devenit un adevarat „must-have", deoarece pe langa faptul ca se asorteaza la orice tinuta, ofera un aer modern si foarte chic. 

2. Fusta creion

Fusta creion avantajeaza orice silueta si poate fi purtata atat la o tinuta office, cu o pereche de stiletto si o camasa simpla, cat si la o tinuta sofisticata pentru un eveniment special sau la o tinuta mai casual, pentru o iesire in oras. 

3. Blazer negru

O alta piesa vestimentara extrem de versatila, potrivita aproape pentru orice ocazie, este blazerul negru. Acesta avantajeaza orice silueta, pune in evidenta talia si ofera un strop de rafinament si stil oricarei tinute.

4. Camasa alba

Fiind una dintre cele mai populare piese vestimentare, camasa alba nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Asortata si accesorizata adecvat, camasa alba poata sta la baza unor outfit-uri incantatoare. 

5. Pantaloni cu o croiala clasica

Fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin o pereche de pantaloni cu o croiala clasica, dreapta, intr-o culoare neutra. La fel ca si in cazul fustei creion, poti crea un numar infinit de tinute cu ajutorul acestor pantaloni, de la cele office, la cele elegante sau casual. 

Daca vrei sa creezi tinute armonioase, care sa te avantajeze, respecta aceste reguli de asortare a hainelor, cumpara cateva piese clasice, care pot fi asortate cu usurinta si investeste in haine de calitate, potrivite siluetei tale. Astfel, toate tinutele create de tine vor fi foarte stilate si vor emana mult bun gust. 

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template