vineri, 10 mai 2013

Secrete ieftine pentru un ten frumos si tanar

1. Fa-ti de doua ori pe saptamana un peeling apicol cu miere. Da, miere si atat. Intinde mierea pe toata fata si las-o sa actioneze 5-10 minute.Indeparteaza apoi totul cu apa calduta.

2.  Fa-ti de doua ori pe saptamana o masca hranitoare. Ce iti trebuie? Ce ai in frigider. Fie ca sunt fructe sau legume, combina-le si vei obtine cele mai bune masti.

3. Ai grija la cei trei pasi de curatire a tenului- demachierea. Este foarte importanta si trebuie facuta de doua ori pe zi chiar daca nu te-ai machiat.Un bun demachiant  poate fi uleiul de masline iar  lotiunea tonica, apa minerala carbogazoasa.

4. Masajul facial. Este cel mai bun si ieftin truc antirid. Masajul facial stimuleaza circulatia si tonifica pielea.

5. Sauna faciala. Faceti cate o baie de aburi o data pe saptamana si veti avea o piele mult mai curata.

6. Combina apa rece cu apa calda atunci cand te speli pe fata. Este un truc vechi si foarte bun. Iti activezi circulatia si iti pui sangele in miscare. Alterneaza apa calda cu cea rece de 5 ori  in fiecare dimineata si vei avea un ten de invidiat.

7. Beti multa apa. Fara apa veti ajunge sa aveti o piele uscata, terna si plina de riduri.

8. Fiti calmi si buni. Incercati sa va bucurati de toate lucrurile frumoase din jur. Nu va mai lasati afectati de tot raul care ne inconjoara. Invatati sa vedeti doar binele, care cu siguranta exista.

sursa: http://www.feminis.ro/frumusete/secrete-ieftine-pentru-un-ten-frumos-si-tanar-ioana-ginghina-recomanda-31170

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template