marți, 18 septembrie 2012

Felicitari de Craciun originale


Doua idei de felicitari originale: niste “globuri” si un bradut, ambele foarte usor de facut, din materiale la indemana oricui.
Pentru globuri aveti nevoie de: suporturi pentru pahare din carton, folii argintii de la iaurt, scotch dublu adeziv, panglica subtire, un perforator si un marker pentru cd-uri.
dsc04876
Cu ajutorul benzii adezive se lipesc foliile argintii pe ambele parti ale suportului de pahare, apoi se perforeaza pe margini, de jur imprejur, si se decoreaza cu panglica. Pe ele se scriu urari personalizate cu ajutorul markerului pentru cd-uri. Daca nu vreti sa le daruiti, le puteti agata in brad, in loc de globuri adevarate, mai ales daca aveti copii mai mici, pentru ca acestea nu se sparg si nu sunt periculoase pentru ei :-)
dsc04891
Pentru bradut aveti nevoie de doua triunghiuri de carton verde, un disc de carton rosu, sclipici, lipici transparent si un pix argintiu.
dsc04893
Cele doua triunghiuri se taie pe mijloc, unul de sus in jos, celalalt de jos in sus, dar numai pana la mijloc. Se ung cu lipici transparent si se presara sclipici. Se lasa la uscat. In acest timp discul rosu se taie in forma de spirala. Cele doua triunghiuri se imbina astfel incat sa formeze bradutul si se pune spirala de sus pana jos. Scrieti urarile pe spirala cu pixul argintiu si daruiti bradutul dezasamblat intr-un plic frumos.
dsc04895

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template