sâmbătă, 8 septembrie 2012

Brioşe cu fructe de pădure fără foc

Celebrele cupcakes sunt un deliciu pe care nu trebuie să-l ratăm . De la crème uşoare, de lămâie sau fructe de sezon, la crème complexe, cu arome care se lasă descoperite treptat, brioşele sunt iubite de toată familia. Iată cum să faci brioşe cu fructe de pădure fără foc
.

Ingrediente crustă:

2 ceşti migdale
1 ceaşcă stafide aurii
1 ½ ceaşcă caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 pătrăţele de ciocolată raw (opţonal, după gust)

Mod de preparare:

Migdalele, caisele şi stafidele se amestecă într-un blender pănă la omogenizare. Se adaugă piureul de migdale şi se amestecă bine din nou. Se toarnă amestecul în forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hărtie, pentru a se păstra forma până se întăresc. Puteţi rade ciocolată raw peste crusta astfel formată. Daţi la frigider până este gata crema.

Ingrediente cremă frosting:

1 ceaşcă unt de cocos topit
1 sfeclă roşie mică rasă fin
1 ceaşcă nucă de cocos rasă
3 ceşti fructe de pădure (afine, mure, zmeură, coacăze, etc)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:

Amestecaţi sucul stors din sfecla roşie cu untul de cocos şi pulpa de nucă de cocos rasă. Pasaţi o parte din fructele de pădure cu furculiţa (1 ceaşcă, maxim 2) şi încorporaţi-le în crema de cocos şi sfeclă. Adăugaţi siropul de agave şi potriviţi dulceaţa după gust. Se dă la frigider circa 2 ore, până se îngroaşă puţin.

Se pune crema într-o pungă de patiserie şi se şpriţează peste crustele întărite. Ornaţi cu fructele de pădure rămase şi puteţi rade ciocolată raw pe deasupra sau presăra nucă de cocos rasă. Se păstrează la frigider pănă la servire.

Poftă bună!



Sursa: Reţete raw: Brioşe cu fructe de pădure fără foc - Culinar | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/retete-raw-briose-cupcakes-fructe-padure-fara-foc-23628.html#ixzz25p14kZQW


0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template