joi, 20 septembrie 2012

Afla cum poti realiza o coafura din noduri


Originalitatea si caracterul inedit reprezinta atributele de baza ale unui hairstyle reusit. O doza de inventivitate este, uneori, tusa finala pentru a obtine o coafura deosebita. Opteaza pentru un element surpriza, care consta fie in tehnica, fie in detaliu, si poti reusi sa fii in fiecare zi altfel.

Invata sa realizezi o coafura din noduri

Ti-ai fi imaginat ca poti realiza o coafura elaborata doar din noduri? Diva Hair te invata cum sa realizezi un hairstyle care te va ajuta, cu siguranta, sa te remarci printr-un look inedit.
Incepem sa pregatim parul, folosind o placa de indreptat. Pentru a netezi parul, putem folosi luciu, dar intr-o cantitate mica.


Alegem partea de top, pe care o vom imparti in doua sectiuni egale.


Vom realiza un nod simplu, din cele doua suvite. In cazul in care parul este mai moale, putem aplica fixativ dupa fiecare innodare, pentru ca firele sa nu mai alunece intre ele. Nu trebuie sa te temi de faptul ca parul iti va ramane innodat. Pentru ca suvitele sunt mai groase este imposibil sa te confrunti cu aceasta problema.





Vom face carari ca in cazul unei impletituri clasice si vom lua, pe rand, cate o suvita din fiecare parte a capului pe care o vom adauga cozii formate pe centru.



Suvita din partea stanga se innoada cu celelalte doua, unite deja intr-un nod simplu.




Truc: suvita de care nu avem nevoie se prinde cu ajutorul unui clips.

Vom repeta procedura pana la terminarea suvitelor de par.





















La sfarsit, vom innoda toata coada. Capatul cozii il vom prinde cu un elastic si vom aranja restul parului cu ajutorul agrafelor (apropiate de culoare parului), astfel incat sa ascundem gaura formata de pe prima innodare dar si elasticul de la coada.






Pe elastic, vom amplasa o alta agrafa, pe care o vom prinde pe dedesubt, la ceafa, astfel incat sa ascundem varful cozii.


Vom avea nevoie si de cateva ace, pe care le vom prinde pe laterale, pentru a da o sustinere cat mai buna.
Aceasta este o coafura lejera, care poate fi purtata atat in cursul zilei cat si la un eveniment special.
In cazul in care exista breton, il vom aranja intr-un mod cat mai natural, iar la sfarsit vom aplica fixativ pentru a netezi firele rebele.

Lookul final:




Iti place ideea unei coafuri bazate pe simple noduri? Testeaza si tu acest tutorial si, daca nu treci testul indemanarii, poti cere ajutorul mamei, unei prietene sau unei colege. Fii mereu altfel si transforma fiecare look intr-o declaratie de stil si atitudinde.
sursa: divahair.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template