luni, 10 septembrie 2012

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii


Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta. Daca doresti sa iti amenajezi dormitorul in functie de propria zodie, atunci exista cativa pasi pe care trebuie sa ii iei in considerare.

Săgetător
Preferă spaţiile imense şi totul în casa lui trebuie să fie mare, corpolent, impresionant, pentru a umple spaţiul, fără să-l sufoce.
Obiectele vor fi puţine, familiare şi mai ales utile. Nu va avea plante de apartament căci nu are timp să le îngrijească.
Ornamentele nu sunt punctul forte şi reprezintă mai ales obiecte şi suveniruri de prin călătoriile sale.
Sagetatorul prefera spatiile imense, in care sa se poata desfasura in voie, darama peretii, refuza locuintele cu tavanul prea jos, nici nu-si pune problema sa locuiasca intr-o garsoniera sau intr-un spatiu in care sa simta ca-i cad peretii pe el ! Totul in casa lui trebuie sa fie mare, corpolent , maret, impresionant si mai ales diferit de ceea ce te-ai astepta sa gasesti.
Daca pot sa-si contruiasca o casa intr-o fosta uzina sau in ruinele unui vechi han, nu au nici o retinere. Pastreaza numai acele elemente care le satisfac nevoile si dau o noua viata locului, complet diferita. Daca au un living suficient de spatios pentru gustul lor, pot sa aleaga pe post de birou si o masina Mini, taiata pe comanda in partea de sus, pentru a pune tablia care va juca rol de masa. Canapelele, bufetul, dulapurile, covoarele, totul trebuie sa fie la dimensiuni mari, pentru a umple spatiul, fara sa-l sufoce. Nu le place sa delimiteze foarte strict spatiile, preferand zonele deschise de trecere, pentru o mai buna aerisire si iluminare.
Combina cu gust elemente din culturi diferite si din loc in loc exista obiecte care le tradeaza spiritul ludic, optimist si sportiv, o tabla de sah, o instalatie electronica, un aparat de gimnastica, daca nu au deja o camera transformata in sala de fitness. Se simt in largul lor la ei, inconjurati de prieteni si nu se oficializeaza.



0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template