Protv Ad
Foloseste vase adevarate
Mancarea la pachet vine in recipiente din plastic, dar asta nu inseamna ca pranzul tau ar trebui sa fie atat de trist. Foloseste vase adevarate, chiar daca iti ia cu 5 minute mai mult sa-ti pregatesti masa. Mancarea va arata mai bine, va parea mai buna si nu vei mai avea senzatia ca mananci pe fuga.
Trasforma-ti masa de lucru in masa de pranz
Stim ca nu este posibil sa-ti transformi radical biroul intr-o masa de restaurant, insa trebuie sa faci cateva schimbari inainte sa te apuci de mancat. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti acoperi tastatura cu un servetel – vei evita astfel sa o umpli cu firimituri si resturi inestetice de alimente.
Ia o pauza de la munca
Chiar daca te afli in fata calculatorului, evita sa muncesti in timp ce mananci. In schimb, urmareste un video relaxant sau citeste-ti blogul preferat. Poti sa te uiti pe poze din vacanta sau sa asculti muzica – te vei deconecta de munca pret de cateva minute, chiar daca de fapt esti cat se poate de conectata :)
Curata-ti biroul
Dupa ce mananci la birou, curata-l cu servetele dezinfectante. Asta daca nu vrei sa-l umpli de bacterii si de murdarie. Spala-ti chiar atunci vasele – iti vei face singura o favoare pentru data viitoare cand vei lua praznul la birou.
sursa: foodstory.ro