sâmbătă, 22 iunie 2013

Semnificatia degetelor de la maini

Forma si semnificatia degetelor de la mainii

Fiecare persoana este unica, iar individualitatea lui poate fi citita si cu ajutorul semnificatiilor degetelor. Cercetatorii au aratat ca forma degetelor este un mod foarte simplu prin care poti descoperi felul de a fi al unui individ. Aceasta metoda este simpla si poate fi la indemana oricui. O scurta privire a degetelor este de ajuns. Iata cum trebuie interpretata semnificatia fiecarui deget in parte.

Degetul Mare sau degetul lui Marte este simbolul creatiei, al vietii materiale intuitive, al afirmarii si al capacitatii de reusita a individului. In functie de unghiul pe care il formeaza cu aratatorul (atunci cand s-a indepartat de acesta),semnificatiile degetului mare sunt urmatoarele: daca avem un unghi ascutit intre cele doua degete, atunci avem de-a face cu o persoana docila si supusa; daca unghiul este drept, putem vorbi de o dorinta de independenta foarte accentuata; daca este obtuz, ne aflam in preajma unui nonconformist si a unui spirit rebel.

Degetul Aratator denumit si degetul lui Jupiter reflecta raportul individului cu lumea, latura sociala a acestuia.Semnificatia degetului aratator face referire la gradul de cunoastere, orgoliu si teama individului. Cand degetul lui Jupiter este mai lung decat mijlociul (in cazul barbatilor) se spune ca reflecta un caracter violent si autoritar cara cauta mereu sa domine.

Degetul Mijlociu sau degetul lui Saturn simbolizeaza echilibrul, capacitatea de reflexie, afectiunea, puterea si eficienta. Se spune ca ar avea si o conotatie sexuala. Apropiat de aratator, indica o persoana sigura pe sine care se exprima cu usurinta si careia ii place sa fie in centrul atentiei. Atunci cand exista un spatiu intre cele doua degete, avem de-a face cu o persoana introvertita, cu dificultati in exprimare si careia nu-i place sa comunice.

Degetul Inelar, cunoscut si sub numele de Degetul Soarelui, indica talentele artistice, capacitatea de a se redresa in urma unui esec, taria de caracter. Cand inelarul este mic, stramb sau noduros tradeaza un caracter interiorizat, incapabil sa-si exteriorizeze propriile sentimente. Persoanele care au degetul inelar apropiat de cel mijlociu sunt naive, se lasa usor influentate de cei din jur si cad usor prada inselaciunii altora. Semnificatia degetului inelar pozitionat foarte aproape de degetul mijlociu reflecta un individ dificil, greu de multumit si egoist.

Degetul Mic sau degetul lui Mercur este simbolul finetii, gingasiei, sensibilitatii, perceptiei intuitive. El coincide planului familial si financiar din viata individului. Cand degetul mic este lung, atunci persoana respectiva este dezinvolta, libera si naturala. Un deget scurt tradeaza o persoana careia nu-i place sa interactioneze cu oamenii si nici sa vorbeasca despre sine.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template