vineri, 21 iunie 2013

Idei de coafuri simple pentru plaja

Coafurile pentru plaja nu necesita nici prea multa indemanare, nici prea multa rabdare. Vara aceasta in tendinte apar, in primul rand, impletiturile, fie ca sunt discrete, spic sau lejere si accesoriile florale. Se mentin printre preferate cocurile prinse neglijent dar si cocurile simple de balerina. Prin urmare, in aceasta vara ai destule optiuni feminine si interesante de coafare a parului. 

Hawaii Style

Florile in par, fie ele naturale sau artificiale, sunt un must-have atunci cand iti petreci ziua pe o plaja fierbinte sau langa o piscina racoroasa. Indiferent ca alegi sa iti lasi parul liber, ca il prinzi intr-un coc sau o coada, adauga si un accesoriu floral. Orhideele sunt cele care ofera o frumoasa nota de exotism, insa poti apela, desigur, la orice alt tip de floare.

Boho Chic

Senzualitatea naiva si boema face si ea parte din tendintele verii 2013. In ceea ce priveste coafurile pentru plaja, senzualitate boema este personalizata in mici rasuciri sau impletituri ale bretonului, asociate cu parul lasat liber, ondulat natural. Intreaga coafura trebuie sa para facuta fara efort, iar impletiturile si rasucirile in parti ale bretonului nu trebuie sa fie deloc laborioase. Iata ca un simplu detaliu chic poate sa iti schimbe look-ul complet, chiar si pe plaja.
 Ashley Benson
Melanie ScottVanessa Hudgens

Impletitura lejera intr-o parte

Tot pe ideea de boem si feminin, impletita si la propriu si la figurat cu naturaletea, coada de cal intr-o parte este o coafura ideala pentru plaja. Se poarta impletiturile clasice, lejere, care nu necesita o finisare speciala, si care arata excelent pe parul lung si foarte lung. In plus, o astfel de coafura este vizibila si cand iti acoperi capul cu o palarie - obligatorie daca ai de gand sa stai mult timp in soare.
 Audrina Partridge
 Hayden Panettiere

Coada spic

Este vara, soare, cald, iar cea mai "naturala" inspiratie pentru o coafura asortata acestui anotimp fierbinte nu poate sa fie decat spicul de grau. Asa ca, impletitura spic devine o alegere grozava pentru plaja sau piscina, mai ales daca ai dexteritatea si rabdarea sa o construiesti de la breton pana la varfuri. Coada spic mai are si un avantaj enorm: este una dintre acele coafuri care nu te va deranja nici cand te scufunzi in apele racoroase ale marii sau ale piscinei, nici cand te vei relaxa sub soarele fierbinte.
Doutzen KroesHayden Panettiere

Cocul neglijent

Daca ai parul lung sau mediu, cu siguranta ti l-ai prins intr-un coc lejer, incomodata fiind de el, cu un simplu elastic sau cu un cleste de par. Aceasta optiune este, de fapt, o coafura, simpla si potrivita pentru momentele fierbinti petrecute la soare, o coafura care ramane in tendinte. Partea si mai frumoasa este versatilitatea ei: iti permite sa prinzi cocul in ce forma doresti -rasucit, impletit, ciufulit - si in orice loc doresti - in crestet, la spate, intr-o parte sau la ceafa. Prin urmare, nu acorda o atentie deosebita modului in care iti prinzi parul intr-un coc cand te afli la plaja sau la piscina, pentru ca inca se mai poarta coafurile dezordonate.
 Selena Gomez

Cocul de balerina

Cocurile prinse in crestet, cu mult volum, rasucite in jurul propriilor axe, sau prinse cu ajutorul unui burete de par, sunt minunate daca iti doresti sa arati perfect si pe plaja. Sunt si mai grozave daca nu vrei sa iti uzi parul cand te bucuri de apa racoroasa. Desi un astfel de coc pare mai degraba potrivit pentru ocazii speciale, daca nu insisti prea mult pe finisare, il poti face parte din look-ul tau pentru plaja.
 Candice+Swanepoel
Doutzen KroesNicole+Scherzinger
In vara lui 2013 trebuie sa inveti sa fii pe plaja sau la piscina foarte feminina si cu ajutorul coafurii, si sa nu te bazezi numai pe costumul de baie care iti dezvaluie formele. Indiferent ca alegi sa il accesorizezi cu o floare, sa il impletesti sau sa il prinzi intr-un coc, parul tau nu trebuie sa fie deloc neglijat, iar tu trebuie sa te dezvalui in soarele fierbinte ca o diva.

sursa: divahair.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template