duminică, 30 iunie 2013

Culorile benefice zodiei tale

BERBEC


CULORI: ROSUSTACOJIU

Aceste culori invoca o stare de activitate ferventa, agresivitate si indrazneala, toate carcateristice acestei zodii. Aceasta este cea mai intensa culoare, prin urmare zodia pe care o caracterizeaza traieste viata la intensitate maxima.
Berbecul poate fi uneori nepoliticos si coleric. De regula, domina toate aspectele vietii sale. Mai mult de atat, Berbecul domina cu usurinta oamenii alaturi de care traieste. Asa cum culoarea rosie nu poate strabte in noapte, nici Berbecul nu isi va putea trai viata in constrangeri sau alaturi de un partener care incearca sa ii limiteze libertatile.

TAUR


CULORI: GALBENVERDE

Aceste culori invoca abundenta naturii si fascineaza prin calm si blandete, asemenea Taurului. Nativul in aceasta zodie este constant si echilibrat, demn si generos insa poate parea uneori foarte rezervat.
Verdele semnifica aparare si prudenta, statornicie si speranta. Aceste insusiri vor fi descoperite la Taur daca treci de bariera pe care o ridica. Uneori poate parea timid si inchis in sine dar este doar o metoda naturala de aparare. Are un simt al penibilului foarte puternic si de aceea, evita sa se expuna in vreun fel.

GEMENI


CULORI: GALBENPORTOCALIU

Galbenul este o culoare vesela, tinereasca, plina de bucurie. Gemenii sunt oameni exuberanti, deschisi catre nou, catre viitor si care nu se lasa doborati usor. Se zice despre Gemeni ca intra pe fereastra acolo unde Berbecul intra pe usa iar alte zodii nu intra deloc.
Le place interactiunea si comunica foarte usor cu oamenii, isi expun clar parerile si le plac dezbaterile aprinse. Daca aduc o pata de culoare galbena in mediul in care traiesc, vor atrage lumina in viata lor si vor avea spor in tot ceea ce intreprind.

RAC


CULORI: ALB, ARGINTIUVERDE DESCHIS

Astrul care domina aceasta zodie este luna, prin urmare si culorile benefice ale Racului sunt apropiate de nuantele pe care le imbraca aceasta.
Albul si argintiul sunt elementele care denota receptivitatea Racilor si puterea lor imensa de empatie. In acelasi timp, arata sensibilitatea cu care sunt ei inzestrati in mod natural dar si puritatea lor sufleteasca. Verdele pal arata nevoia lor de echilibru emotional si poate atrage bunastarea materiala.

LEU


CULORI: GALBEN APRINSAURIU

Nuantele corespondente acestei zodii sunt cele ale Soarelui, astrul care guverneaza Leul. Galbenul arata aspiratiile inalte ale acestui nativ dar si optimismul care il paraseste de foarte putine ori.
Daca se inconjoara de aceasta nuanta, Leul isi va spori puterea de concentrare si prin urmare, modalitatile prin care poate atinge tot ce si-a propus. Auriul este culoarea care oglindeste dragostea acestei zodii pentru lux dar si eforturile pe care le va face pentru a-si atinge obiectivele.

FECIOARA


CULOARE: ALBASTRU INCHIS

Ca si Taurul, Fecioara este o zodia statornica. Atunci cand a luat o hotarare sau a facut o alegere, isi va asuma responsabilitatea pentru urmarile acesteia.
Albastrul inchis indica puterea mare de concentrare a Fecioarei dar si capacitatea sa de a analiza cu claritate toate cele care se petrec in jurul sau. De asemenea, culoarea simbolizeaza modestia, fidelitatea si loialitatea de care da dovada aceasta zodie.

BALANTA


CULORI: ALBASTRU DESCHISROZ

Nativul in aceasta zodie are o aparitie eleganta intotdeauna si tine foarte mult la eticheta si la toate lucrurile formale. In fiecare Balanta exista un pic de sange albastru.
Cumpana este sociabila din fire, comunicativa si plina de optimism. De aceea, rozul este atat de benefic pentru aceasta zodie. Mai mult de atat, atrage bunastarea materiala dar si norocul in dragoste. Albastrul deschis este simbolul spiritului nobil dar si al deschiderii mentale catre tot ce e nou.

SCORPION


CULORI: VISINIU, NEGRU

Scorpionul este semnul zodiacal cu cea mai mare inclinatie catre ocult si misticism dar este si zodia cu cea mai mare forta sexuala.Rosul inchis si negrul arata erotismul Scorpionului, patima si misterul. Cel nascut sub acest semn este un cuceritor prin definitie si si-a perfectionat seductia pana la rang de arta. Nu ii plac lucrurile evidente sau persoanele care incearca sa ii suceasca mintile. De regula, el este cel care conduce in jocul dragostei. Are nevoie de libertate si nu ii place ca partenerul sa puna prea multe intrebari.

SAGETATOR


CULORI: PURPURIUPORTOCALIUTURCOAZ

Sagetatorul este o fire filosofica, inclinata spre visare. Aceasta este trasatura subliniata si potentata de turcoaz. Purpuriul este o nuanta tare care aduce echilibru in viata Sagetatorului, il ajuta sa iasa din cochilia sa de timiditate si sa socializeze mai mult cu oamenii.
Portocaliul este marca a creativitatii acestei zodii insa arata si bucuria, exuberanta sau speranta pe care Sagetatorul le imparte oamenilor pe care ii iubeste.

CAPRICORN


CULORI: VERDE INCHIS, NEGRU, MARO

Toate acestea sunt culori de pamant si arata seriozitatea Capricornului dar si tenacitatea cu care acesta se catara pe stanci, indiferent de cat de anevoios este durmul. De asemenea, aceste trei culori simbolizeaza natura materiala a zodiei, inclinatia catre cele practice dar si laturile ascunse, mai putin evidente.
In ciuda naturii lor foarte pamantene, Capricornii au o inclinatie naturala catre ocult si simt uneori anumite lucruri pe care altii nu le percep. Se spune despre aceasta zodie ca pastreaza in suflet cate o parte din vietile anterioare si are numeroase sentimente de deja-vu.

VARSATOR


CULOARE: INDIGO

Cel nascut in sub zodia Varsatorului este progresist din fire, inclinat catre tot ce e nou. Farmecul sau personal este atat de puternic incat poate ajunge aproape imediat conducatorul oricarui grup.
Varsatorul nu poate trai in banalitate si are o fire extrem de creativa si inovatoare, calitati subliniate si de culoarea sa caracterisitica. Se revolta impotriva autoritatii si nu se poate dezvolta armonios intr-un mediu in care sunt prea multe restrictii. Are o inteligenta practica, aparte si nu poate trai in banalitate.

PESTI


CULOARE: VIOLET

Aceasta este culoarea intuitiei, a creativitatii si a imaginatiei. Violetul pune in valorea latura sensibila si artistica a Pestilor, dar si delicatea sufleteasca.Cel nascut sub zodia Pestilor are mult bun simt si de regula, asteapta foarte multe de la oamenii pe care ii iubeste. Daca acestia nu se ridica la inaltimea asteptarilor, nativul in Pesti se va simti ranit profund si va trece cu greu peste acest lucru. Omul patronat de Pesti are un spirit inocent si nobil, alegand sa vada doar ce e mai bun in oameni. Are incredere in semenii lui si de multe ori, este inselat cu usurinta.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template