vineri, 21 iunie 2013

Cum sa te rasfeti, zilnic!

1. O carte nouă - o lectură bună te face să te simţi mai bine din toate punctele de vedere. Îţi oferă o escapadă mentală din rutina zilnică sau problemele de care pari că nu mai ai scăpare. 
2. Măşti de frumuseţe preparate în casă - noi, femeile, facem multe sacrificii pentru frumuseţe. Măştile preparate în casă sunt o plăcere, însă, atât pentru beneficiile lor, cât şi pentru faptul că  nu te mai concentrezi la problemele zilnice.
3. Un album de muzică nou - trupa ta favorită tocmai a lansat un nou album? Chiar dacă suntem în era în care poţi avea aproape totul la un click distanţă, inclusiv noile hituri ale trupei tale preferate, ai o satisfacţie mai mare să deţii albumul lor.

4. Dormi o oră în plus - ăsta da răsfăţ şi din păcate, cam greu realizabil! Dacă dormi o oră în plus dimineaţa vei întârzia la job sau la cursuri. Dar poţi să mergi mai devreme la culcare, pentru că ai nevoie de mai multă odihnă.
5. Cumpără-ţi flori - nu există nicio regulă care să spună că florile trebuie să le primeşti de la alţii. Cumpără-ţi singură florile preferate şi păstrează-le aproape, la birou şi acasă.
6. Fă o plimbare în parc - de multe ori, tot ce ai nevoie cu adevărat este să evadezi o oră din rutina zilnică. Fă o plimbare singură în parc, doar tu şi gândurile tale.

7. Uită-te la un film - scotoceşte bine în colecţia de filme şi scoate-l la iveală pe acela care te inspiră şi te binedispune cu adevărat. 
8. Mergi la masaj - când te gândeşti la răsfăţ, te gândeşti la relaxare. Ce poate fi mai relaxant decât un masaj profesionist, care îţi va alunga tensiunea şi oboseala din fiecare celulă a corpului?

9. Fă-ţi cadou un colier handmade - îţi place să ai lucruri unicat, chiar dacă sunt puţin mai scumpe decât lucrurile pe care le cumperi în mod obişnuit. Cu toate astea, complimentele şi admiraţia celorlalţi vor fi nepreţuite!
10. Cumpără-ţi bluza aceea la care te gândeşti de o săptămână - nu mai sta pe gânduri! Tocmai ai terminat cu succes un proiect dificil? Meriţi o răsplată şi ştii deja care este aceea, nu?

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template