duminică, 19 decembrie 2010

Vedetele Decorului de Craciun


Vedetele Decorului de CraciunCraciunul este o sarbatoare pe care ne-o imaginam si ne-o dorim mereu intr-un decor magic, din care nu pot lipsi bradul impodobit, cadourile, luminitele, Mos Craciun si Omul de Zapada.

Decorarea casei pentru sarbatoarea Craciunului incepe cu impodobirea bradului.Globulete rosii cu detalii aurii, ghirlande irizate, o ghirlanda cu luminite multicolore si o stea rosie in varf, vor face din bradutul tau o vedeta. Desigur, ornamentele pot avea orice culoare doresti, sau cat mai multe culori, iar ornamentele - Mos Craciun nu pot lipsi.

Creaza un decor feeric, fie la fereastra, fie pe masa de sarbatoare, o ghirlanda luminoasa spiralata cu fulgi va face senzatie. Daca vrei ca si ferestrele tale sa fie decorate intr-un mod deosebit si in ton cu anotimpul, lipeste pe ele cativa fulgi adezivi, care vor ramane acolo tot timpul iernii. Luminosi si dantelati, fulgii adezivi fosforescenti vor aduce magia iernii, seara de seara, in fiecare camera pe care o decorezi cu ajutorul lor.

Pentru « fanii » omului de zapada, a sosit timpul sa-si decoreze casa cu personajul indragit: un simpatic om de zapada ca suport de lumanare te va face sa zambesti de fiecare data cand iti opresti privirea asupra lui. In plus, cand vei privi pe fereastra si cu fiecare ocazie cu care iesi din casa, te va intampina un om de zapada vesel, care tine o lampa solara luminand astfel chiar si noaptea, facand din gradina ta un decor de poveste atunci cand se asterne neaua.

Daca iti doresti un decor de iarna si de sarbatori haios, nu ezita sa incluzi printre decoratiuni si reni si ursi simpatici. Foarte utili, ca suluri de protectie ce impiedica frigul sa intre pe sub usa, un ren si un ursulet.

Foarte decorativ, un abtibild ce infatiseaza reni veseli inhamati la sania lui Mos Craciun are avantajul de a fi fosforescent, fiind o adevarata incantare si noaptea. Adauga decorului tau si un ursulet alb costumat special pentru Craciun, cu fular si caciulita rosie. Fie ca va fi asezat in brad sau oriunde in alta parte, el va fi o surpriza placuta pentru copii si pentru invitati.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template