joi, 9 decembrie 2010

Decoratiuni de Craciun

Ai la indemana cateva idei simple, ingenioase si rapide pentru o casa gata de sarbatoare.

Eleganta si lux, la tine acasa!
Poti evita agitatia cumparaturilor de iarna. Inspira-te din paginile noastre si foloseste ceea ce ai, dar altfel...

Craciun, ornament

Un copac stralucitor
Nu-ti surade ideea bradului traditional de Craciun, impodobit cu globuri de toate culorile? Poti sa-ti creezi singura un pom special, de sarbatoare, care va atrage atentia musafirilor. Trebuie sa faci rost de niste crengi obisnuite pe care sa le acoperi cu spray argintiu. Impodobeste-le cu ghirlande argintii, pune la baza niste cutii de cadouri, globuri si, eventual, cateva lumanarele. Aranjamentul final va fi spectaculos si nu ocupa mult spatiu.

Craciun, ornament

In centrul atentiei
Asaza un pahar elegant, din argint, pe un suport de prajituri etajat. Pune pe fiecare nivel globuri argintii, aurii si din sticla si impodobeste aranjamentul cu panglici decorative subtiri sau crengute de brad.
Piesa de rezistenta va fi buchetelul de flori cu care vei umple paharul.

Pont: Suportul tau de prajituri este colorat? Foloseste globuri la fel de colorate, pentru un aspect modern..

Craciun, ornament

Flori nemuritoare
Daca mai ai coronita pe care ai agatat-o la usa anul trecut, pastreaza baza si redecoreaz-o. Iti sugerez sa folosesti flori de hortensie artificiale, pentru ca sunt mici, grupate in buchetele care diminueaza aspectul de plastic. Pentru o ghirlanda bogata trebuie sa folosesti cat mai multe, insa efectul este garantat. Va iesi o coronita deosebita pe care, bineinteles, o vei putea folosi si anul urmator.

Craciun, ornament

Fructe... de iarna
Aceasta coronita arata nemaipomenit agatata atat pe usile de exterior, cat si in interiorul casei. Cauta un cadru de coronita, impodobeste-l cu crengute (le poti gasi in magazinele de gradinarit) si, pentru un plus de efect, adauga in partea de jos un buchetel de flori.

Craciun, ornament

Conuri de brad
Oricare ar fi materialul ales pentru a impodobi coronita, nu elimina varianta cornurilor de brad. Daca nu te tenteaza o plimbare prin padure, gasesti in magazine. Leaga-le cu o sarma de siguranta si vopseste-le cu argintiu. Adauga, din loc in loc, frunze colorate si o decoratiune preferata.



sursa: avantaje.ro

Craciun, ornament

Ma iubeste, nu ma iubeste...
Cauti un ambalaj special pentru cadoul pe care vrei sa-l oferi persoanei dragi? Alege unul din hartie hand-made. Leaga-l cu o panglica lata si pune-i o eticheta vesela.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template