duminică, 19 decembrie 2010

Starurile decorului de iarna


Starurile decorului de iarnaPoate mai mult decat celelalte anotimpuri, iarna are un decor al sau, usor de recunoscut, cu elemente specifice. Iarna inseamna multa zapada, sanius si schi, ninsoare, oameni de zapada, stele si luminite, cadouri, bradut, ingerasi si globuri, dulciuri, vacanta si sarbatori, Mos Craciun. Pe langa decorul oferit de natura, cu zapada alba, brazi si stele, impodobirea oraselor si satelor cu luminite, ornamente, pomi si decorarea locuintelor, fac ca sezonul sa fie cuprins de o atmosfera de sarbatoare.

Daca vrei sa te bucuri de un adevarat decor de iarna, trebuie sa ai grija ca « vedetele » sezonului sa nu lipseasca dintre ornamentele pe care le folosesti. De aceea, Decorix.ro iti pune la dispozitie o colectie de decoratiuni de iarna ingenioase : fulgi luminosi, oameni de zapada veseli, braduti si stele, dar si ingeri dragalasi.

Decoreaza-ti casa cu fulgi adezivi fosforescenti, cu modele dantelate, si nu uita de un mic om de zapadacu o figura joviala, un suport de lumanare care iti va aduce mereu buna-dispozitie.

Bradutul se afla in centrul atentiei in acest sezon, iar un bradut frumos ornat, care mai si canta, va fi o adevarata vedeta in casa ta. Pune prin casa si lumarele care vor lumina discret incaperile, dar vor fi si decorative, daca le vei aseza in suporturi decorate cu braduti aurii.

Stelutele par facute tocmai pentru da stralucire decorului de iarna. O ghirlanda de stele suspendata va da impresia unei adevarate ploi de stele, iar daca adaugi si o ghirlanda luminoasa de stele vei avea un decor cu adevarat festiv.

Expresie a puritatii si a protectie divine, se spune ca de sarbatori ingerii coboara pe Pamant. In plus sunt foarte dragalasi. Fa-le surprize celor dragi si lasa-le mesaje prinse cu un delicati ingerasi magnetici albi. La o masa festiva poti indica locul fiecarui invitat punand caduri cu numele lor in suporturi – ingerasi.

Anotimp al sarbatorilor, iarna ne ofera un decor ce inspira bucuria de a trai, de a darui si de a fi alaturi de cei dragi.



sursa:egirl.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template