vineri, 24 decembrie 2010

Tinute speciale pentru seara de Revelion

Suntem sigure ca deja stii unde vei petrece sarbatorile si in compania cui, cu ocazia acestui sfarsit friguros de an 2010. Probabil ai facut deja si o lista de rezolutii pentru 2011, fiecare cu farmecul sau. Insa intrebarea referitoare la tinuta pe care o vei adopta la trecerea dintre ani ramane cu siguranta mereu deschisa, de aceea ne-am gandit ca iti va folosi inca un ghid vestimentar de ocazie!

Incepem sa pregatim un look de petrecere de la piesa care consideram ca va atrage toate privirile, si aceasta este, de obicei, rochia. Accesoriile sunt menite sa aduca lumina asupra piesei centrale!

Piesa de rezistenta a garderobei pe care v-o propunem este rochia, eterna, fascinanta si... ultra-feminina. Little black dress se reinventeaza - acum este dreapta, cu guler opulent, si creata din materiale pretioase: catifea, dantela si brocart. Dantela iti va da un aer misterios, romantic si senzual in acelasi timp. Poarta dantela alturi de accesorii in culori tari sau de elemente neobisnuite, cu o croiala minimalista. Rochia poate fi asortata prin paltoane sau jachete din materiale pretioase.

foto

Iarna se vor purta nuante de sezon: negru si nuante de rosu, violet, albastru si verde cat mai inchise. Alege incaltamintea pentru a completa cat mai bine tinuta aleasa: pantoful deschis in fata, in nuante inchise (negru, albastru) sau dimpotriva, foarte deschise (bej nud), este un model cu care nu poti da gres. In cazul in care vei purta pantalon inchis la culoare, poti opta pentru un pantof clasic sau unul deschis in spate (sandale). Rochia de cocktail este dificil de purtat... stylish... cu cizmulite.

foto

In sezonul de toamna-iarna 2010/2011 cromatica indica nuantele tomnatice de rosu inchis, castaniu, mustar, violet, verde tern, ciocolatiu si nuantele simple ale iernii: alb, negru, gri. Trendul coloristic major al sezonului este catre tonuri lucioase si stralucitoare ale culorilor de baza. Bumbac satinat, matase, paiete mari, aplicatii metalice... totul trebuie sa straluceasca frumos in combinatie cu nuante de iarna!

foto

Un material delicat cu imprimeu "ombre" va face mereu furori datorita faptului ca o culoare se intensifica gradat de la intunecat la luminos, si efectul este fenomenal. Acest imprimeu a aparut initial pentru accesoriile Prada si a revenit in colectiile Matthew Williamson si Diane von Furstenberg, unde rochiile de vara, casual, fluide, au facut deliciul publicului. Acest tip de look este unul preferat pentru petrecere, datorita faptului ca este incredibil de usor de accesorizat si da impresia de stil fara efort.

foto


Rochiile fara bretele sunt preferatele creatorilor de moda si a celebritatilor, incepand cu cele de pe covorul rosu, premiera unui film si terminand cu orice eveniment care necesita o tinuta obligatorie. Pentru seara, o rochia mini fara bretele va face furori, cu atat mai mult cu cat arboreaza un imprimeu luminos, alaturi de bijuterii eclatante. Acelasi efect il are si o rochie mini albastru cobalt, cu drapaje spectaculoase si un umar gol!

O bentita de par iti va crea un look sofisticat intr-o zi in care parul tau trebuie usor prins pentru o imagine rafinata. Bentita aleasa de tine poate fi lata sau ingusta, cu imprimeu grafic sau floral, ceea ce trebuie sa retii este ca acest accesoriu minunat este inca in voga pentru iarna.

Incaltamintea de iarna vine in toate formele si culorile, insa hot in mod special sunt pielea lacuita si micile sireturi masculine. Incearca o pereche de pantofi stiletto, ultraeleganti. Potriveste-i cu poseta din piele de reptila sau cu cea din piele lacuita cu detalii sau aplicatii.

foto

Accesoriile pot fi negre si lucioase (pentru a completa o tinuta colorata), sau pot fi ele insele pata de culoare. Iti recomandam adoptarea nuantelor de mov pentru posetele-plic de seara, bijuteriile, esarfele si tot ceea ce poate constitui un accesoriu al tinutei de baza. Esentiala este inspiratia , astfel incat sa obtii un look rafinat si subtil, insa de o eleganta extrema.

sursa: flu.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template