joi, 9 decembrie 2010

Accesoriile de par must-have pentru petrecerile iernii

A inceput cea mai frumoasa luna a anului, luna decembrie, plina de cadouri si de momente confortabile alaturi de cei dragi, dar si de cele mai frumoase petreceri. Fie ca suntem invitate la renumitele petreceri de Craciun ale companiilor sau ne distram de minune cu prietenii de Revelion trebuie sa aratam intotdeauna impecabil.

Modul in care ne aranjam parul este foarte important, mai ales ca astfel de evenimente pot sa difere in ceea ce priveste nivelul de formalitate. Diva Hair iti vine in ajutor cu noi idei de coafare, mai precis o metoda oarecum facila dar plina de personalitate: accesoriile de par. Iata care sunt tendintele in materie de accesorii de par in sezonul de iarna 2010-2011:


PALARIA CU PLASA

Stilul senzual si burlesc al frumoasei Dita Von Teese se impune in acest sezon fara drept de replica. Palaria neagra cu plasa neagra, care ofera un aer misterios si se asorteaza excelent cu orice coafura este accesoriul de par care trebuie sa exista in garderoba oricarei femei curajoase. Asorteaza acest accesoriu la tinute sexy si sigur vei primi o multime de complimente. Poti sa optezi pentru o palarie din fetru la dimensiuni clasice cu plasa atasata sau poti sa alegi o bentita care sustine o palarie la dimensiuni mai reduse.

Dita Von Teese

poza palarie cu plasa Dita Von Teese

New Yorker

poza palarie cu plasa de la New Yorker

poza palarie cu plasa de la Accessorize

Accessorize

poza palarie cu plasa de la Accessorize

Accessorize

PENE DE PAUN

Au invadat toate domeniile, le regasim atat in decoratiuni interioare, cat si pe genti si posete, in designul bijuteriilor si sunt un must-have si in accesoriile de par. Mai putin excentrice decat palaria cu plasa, insa la fel de originale, accesoriile de par cu pene de paun pot sa ofere un aspect deosebit unei coafuri simple, fie ca alegi sa lasi parul liber, buclat sau drept sau optezi pentru un coc lejer. Daca penele de paun ti se par prea exagerate, poti sa apelezi si la accesorii de par cu pene normale, in nuante neutre.

Drew Barrymore

poza accesorii de par pene de paun Drew Barrymore

Mischa Barton

poza accesorii de par pene de paun Mischa Barton

poza bentita cu pene de paun Accessorize

Accessorize

poza bentita cu pene Accessorize

Accessorize

poza accesorii de par cu pene de paun Accessorizepoza accesorii de par cu pene Accessorize

FUNDE RETRO

Aspectul feminin si jucaus al fundelor, un detaliu care ne-a invadat placut pe podiumuri, se regaseste din plin si in accesoriile de par. Poti sa construiesti un look retro cu funde cu imprimeuri cu buline, cu flori sau ecosez sau cu funde din satin sau matase, fie prinse pe bentite fie facute chiar de tine cu o esarfa din matase. Se impun si fundele inspirate de epoca jazzului, funde din satin negru care se asorteaza perfect la un bob sau la suvite lejere usor tapate.

Rihanna

poza accesorii de par cu funda Rihanna

Pixie Lott

poza accesorii de par cu funda Diana Vickers

poza accesorii de par cu funda Accessorize

Accessorize

poza accesorii de par cu funda Accessorize

Accessorize

poza accesorii de par cu funda Promod

Promod

poza esarfa de matase Zara

Zara

FLUTURASI

Pretiosi sau din materiale naturale, fluturii au devenit o tema cautata in accesoriile de par. Poti opta pentru ace de par si clame cu fluturasi in tinutele de zi, insa pentru o petrecere, mai ales una mai formala, apeleaza la un astfel de accesoriu care sa fie mai pretios. Daca doresti sa construiesti o tinuta mai jucausa, atunci si fluturasul poate sa fie din materiale neconventionale.

Carolina Bona

poza accesorii de par fluture Carolina Bona

Michelle Yeoh

poza accesorii de par fluture Michelle Yeoh

poza bentita de par cu fluture Meli Melo

Meli Melo

poza accesorii de par fluture Accessorize

Accessorize

FLORI

Delicate, feminine, cu un aer pasional, usor latino, accesoriile florale sunt perfecte pentru orice tinuta. Insa si aici se impune aceeasi regula: daca ai o coafura incarcata, accesoriul trebuie sa fie cat mai simpu. In schimb, daca ai ales sa iti aranjezi parul intr-o coafura simpla - sau nu ai avut timp - un accesoriu in forma de floare poate sa iti salveze tinuta. Astfel de accesorii se regasesc in cele mai diverse modele si materiale, de la organza, satin si matase, la dantela si insertii de cristale si perle.

Taylor Swift

Sarah Jesica Parker

poza accesorii de par floare Sarah Jessica Parker

poza bentita cu flori de la Accessorize

Accessorize

poza accesorii de par floare de la Debenhams

Debenhams

ACE DE PAR PRETIOASE

Daca doresti sa-i oferi unei coafuri simple eleganta si feminitate, nu te sfii sa apelezi la ace de par pretioase, cu o lucratura deosebita, din metale pretioase sau incrustate cu cristale. Trebuie doar sa-ti amintesti sa pastrezi simplitatea, daca doresti sa fii eleganta. Astfel, daca ai o coafura incarcata renunta la un astfel de accesoriu, sau alege unul foarte, foarte simplu. Si chiar daca ai ales o coafura foarte simpla, alege un model de ac de par care impresioneaza prin capacitatea sa de a se integra natural in coafura.

Emma Watson

poza ac de par Emma Watson

Katherine Heigl

poza ac de par Katherine Heigl

poza agrafe Accessorize

Accessorize

poza ace de par Meli Melo

Meli Melo

poza ac de par Accessorize

Accessorize

poza ac de par Accessorize

1 comentarii:

http://www.loove.info/ spunea...

Buna ziua!

Va contactez pentru a propune un schimb de link-uri intre site-urile noastre daca sunteti de acord. Site-ul meu este :http://www.loove.info (Titlul: Fetele si moda), in cazul in care sunteti interesat va rog sa-mi da-ti un mesaj cu datele link-ului dvs (url, titlu).

Multumesc

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template