marți, 7 decembrie 2010

Accesorii pentru seara de Craciun

Seara de Craciun ar trebui sa fie o seara speciala asa ca este momentul in care stralucesti din cap pana in picioare si emani senzualitate si feminitate. De aceea pentru a arata excelent trebuie sa ai o tinuta pretioasa. Nu este necesar sa cheltuiesti an de an o avere pe imbracaminte. Tot ceea ce ai nevoie sunt cateva accesorii bine alese care sa iti creeze un look glamour.

Pentru a avea o tinuta sic, o bijuterie stralucitoare este necesara pentru a-ti definitiva stilul de petrecere. Alege fie o pereche de cercei candelabru cu o dimensiune mai impunatoare, fie un colier lung pe care sa-l infasori de mai multe ori dupa gat. Ai grija sa nu exagerezi, totusi – intotdeauna trebuie tintim catre eleganta si nu spre opulenta.

O pereche de cercei candelabru pot pune in evidenta o coafura cu parul ridicat si o rochie simpla. Efectul va fi garantat caci toata atentia va fi indreptata catre fata ta. O pereche de cercei mici sunt potriviti atunci cand porti accesorii si in zona gatului. Regulile stilului spun ca nu trebuie sa cream doua zone de atentie in acelasi timp – asa ca este bine sa alegi pe ce vrei sa pui accentul – pe cercei sau pe un colier.

Un ceas cu o forma originala se dovedeste intotdeauna o alegere excelenta pentru orice tinuta feminina, pentru ca se face remarcat imediat. Daca nu esti adepta bijuteriilor cu pietre pretioase, foarte stralucitoare, pune-ti in evidenta vestimentatia cu un accesoriu mai special. Fie ca este vorba de un ceas cu o curea foarte colorata, cu un cadran mai special sau cu o forma foarte ciudata, achizitioneaza-ti un ceas potrivit personalitatii tale: seducatoare, puternica, eleganta sau copilaroasa.

Accesoriile sunt intotdeauna cele care definesc o tinuta asa ca trebuie sa acordam atentie maxima accesoriilor si modului in care le combinam. Cu ajutorul accesoriilor putem transforma o tinuta banala intr-una extrem de chic si viceversa o tinuta extraordinara intr-una kitsch.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template