joi, 23 decembrie 2010

Mesaje de Craciun

Anul acesta inainte de Craciun am primit cel mai frumos dar de Craciun. N-a fost ambalat cu funda mare, rosie si nici nu l-am gasit sub pom. Dar mi-a facut viata mai frumoasa si s-a transformat, in timp, intr-un cadou perpetuu, un izvor inepuizabil de fercire…
Craciun fercit iubitule!


Cine este Mos Craciun?
Este iubirea ce o oferim celor dragi de Sarbatori, este painea oferita saracilor, este dragostea indreptata catre copiii orfani, …este intelegerea celor din jur, …este un zambet oferit familiei , …Mos Craciun suntem noi.
Sarbatori Fericite!

Nimic mai frumos,mai curat si mai sincer!…Nici nu mai era nevoie de cuvinte alaturi de felicitarea pe care mi-ai trimis-o!Si stii ceva?!…ai reusit sa ma faci sa cred ca n-am uitat sa simt!!Intelegi?!Simti ca vine CRACIUNUL!!!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

Tii minte ziua de ajun in care colindam tot satul prin nameti pana-n brau si numaram imbujorati colacii capatati de pe la sateni? Il asteptam pe Mos Craciun si n-aveam nici o grija. Iti urez sa retraiesti de sarbatori un strop din starea aceea de copil fericit si sa astepti cu aceeasi incredere ce-ti va aduce Anul Nou!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!

Viata e frumoasa, sta in mainile noastre sa ne fie mai bine. Fie ca spiritul Craciunului sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna.

Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor! Sarbatori Fericite si An nou fericit!

Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa multi dintre noi ramanem cu inima impietrita. Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista, devenim mai buni! Craciunul este inceputul anului psihologic, asa cum este Revelionul inceputul anului cronologic! Fii bun! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata mai buna,intreaga lume va fi mai frumoasa! Iti doresc, sa ai un suflet bun!

Acum, cand colindele se nasc din sentimente curate, deschide fereastra sufletului, sa patrunda urarile mele si sa se aseze cuminti sub brad..
Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti, iar zilele ce vor urma sa fie cu adevarat MAGICE!
La multi ani!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. Craciun fericit!

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in
suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de
un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa
asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri,
mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun
fericit si La multi ani!

Iti doresc ca fiecare glob de pe bradul tau sa-ti aduca aminte de fiecare an trecut din viata ta, incepand cu clipele in care il asteptai cu nerabdare pe Mosu, si pana in clipa de azi in care il astepti, insa cu o alta atitudine. Sper sa primesti ce-ti doresti!

sursa: mesajdecraciun.net

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template