joi, 9 decembrie 2010

10 Sfaturi care te vor ajuta sa alegi o tinuta perfecta la petrecerile iernii

Nu exista perioada mai vesela, mai distractiva si cu un caracter social mai dezvoltat decat luna decembrie. Luna cadourilor si a petrecerilor, decembrie, este pregatita sa ne ofere momente de neuitat.

De neuitat trebuie sa fie si vestimentatiile tale, fie ca participi la o petrecere grandioasa a unei multinationale, la un cocktail elegant, la un party intim, o distractie de pomina intre prieteni, o noapte dansanta in club sau un eveniment media.

Toate aceste ocazii de socializare te vor asalta in aceasta luna, si cea mai grea decizie pentru o femeie este sa isi aleaga vestimentatia potrivita.

Diva Hair iti vine in ajutor si iti ofera cateva sfaturi si trucuri care sa te ajute cand te afli intr-un asemenea impas.

NU DAI GRES NICIODATA CU MICUTA ROCHIE NEAGRA

Fie ca o ai deja in garderoba, fie ca vrei sa o cumperi, o rochie neagra simpla te poate salva din orice situatie. Indiferent de petrecerea la care esti invitata, indiferenta de cat este de formala, o rochie neagra se poate integra perfect in orice eveniment. Trebuie sa tii cont doar de croiala.

Astfel, la o petrecere formala, un cocktail business rochia neagra trebuie sa acopere genunchii si sa nu insisti foarte tare pe un decolteu adanc sau pe accesorii prea stridente. Asorteaza-o la o pereche de pantofi simpli si clasici.

poza rochie neagra Melinda Clarke

Melinda Clarke

poza rochie neagra Olivia Wilde

Olivia Wilde

La o petrecere mai distractiva, alaturi de prieteni sau colegi, de Craciun sau Revelion, poti sa optezi pentru o rochie neagra care dezvaluie mai mult din calitatile tale senzuale: mai scurta, mai decoltata, urmarind linia corpului si chiar este recomandat sa adaugi accesorii statement pentru personalizarea tinutei.

poza rochie neagra Halle Berry

Halle Berry

poza rochie neagra Sharon Stone

Sharon Stone

O ALTERNATIVA LA LBD - ROCHIA DIN DANTELA

O rochia din sau cu dantela este un must-have in sezonul rece, cu atat mai mult daca esti invitata la un eveniment specific sarbatorilor de iarna. Rochiile din dantela pot sa inlocuiasca atat o tinuta formala cat si o tinuta mai deosebita. Mai scurta, mai lunga, retro sau foarte sexy, daca nu stii ce sa porti la o petrecere de Craciun, rochia din dantela este o optiune excelenta.

poza rochie din dantela Kylie Minogue

Kylie Minogue

poza rochie din dantela Taylor Swift

Taylor Swift

POARTA FUSTE MIDI CU TOPURI POTRIVITE EVENIMENTULUI

Daca nu iti place formalizarea impusa de rochii, poti oricand sa optezi pentru o alta tendinta a acestui sezon: fustele midi cu talie inalta asortate la topuri pretioase. Pe langa versatilitatea lor - avantajeaza orice silueta - fustele midi pot sa fie si sexy pentru o petrecere de noapte si usor mai formale pentru un cocktail business. Diferenta o face topul; daca acesta acopera umerii, este mai formal, daca este mai decoltat, este si mai sexy.

poza fusta midi Carey Mulligan

Carey Mulligan

poza fusta midi Keira Knightley

Keira Knightley

POARTA FUSTELE SCURTE CU CIORAPI NEGRI

Daca vrei, totusi, sa nu iti acoperi picioarele poti sa optezi pentru o fusta mai scurta. Dar, pentru ca este totusi iarna, trebuie sa respectam anotimpul si sa asortezi fusta scurta la ciorapi, mai ales daca alegi pantofi si nu cizme sau botine. Anul acesta se poarta ciorapii negri, fie ca sunt mati sau nu. Ca si in cazul fustei cu talie inalta, alege topuri potrivite pentru eveniment: o camasa din satin sau matase pentru un eveniment mai formal, un top mai decoltat pentru un eveniment de club.

poza fusta scurta Ashley Green

Ashley Green

poza fusta scurta Calista Flockhart

Calista Flockhart

BLUGII SE PRETEAZA UNUI EVENIMENT CASUAL

Da, poti sa porti si blugi la petrecerile specifice sarbatorilor de iarna, mai ales daca evenimentul se anunta a fi unul foarte putin formal: fie ca este o petrecere corporate marcata de concerte si dans, fie ca este o iesire in club cu prieteni si colegi, fie ca este un eveniment media. Se impun blugii skinny, cu talie inalta sau normala, iar tinuta trebuie sa fie concentrata pe topul ales, care trebuie sa fie cat mai pretios. El este cel care ofera vestimentatiei alese personalitate. Si poarta blugii skinny neaparat cu pantofi cu toc!

poza blugi Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

poza blugi Selena Gomez

Selena Gomez

POARTA PANTALONII PANA IN TINUTE MAI EXTRAVAGANTE

Stim ca pantalonii pana se poarta in acest sezon, insa ce nu stim este ca ei pot fi purtati si la evenimente sociale, nu numai la birou sau in tinute casual. Sunt minunati cu talie inalta, asortati la botine si la topuri cat mai iesite din comun. Prin urmare, daca te-ai decis sa apelezi la confortul unor astfel de pantaloni, regula este sa incerci sa spargi tiparele clasice, si sa construiesti tinute cat mai extravagante - pune deoparte camasile office, sacourile, topurile din matase - alege camasi cu funde sau volane, topuri transparente sau in nuante metalizate.

poza pantaloni blana Blake Lively

Blake Lively

poza pantaloni pana Chloe Sevigny

Chloe Sevigny

ADAUGA UN SACOU MASCULIN PESTE O ROCHIE DIAFANA NUDE

Da, sacourile masculine inca se mai poarta, si pot sa construiasca o tinuta originala potrivita unui eveniment mai putin formal. Astfel, unei rochii mai delicate, din materiale pretioase usoare precum voalul, matasea, organza in nuante nude de gri, bej, crem, lavanda, roze, i se poate asorta un sacou negru intr-o croiala masculina. Daca adaugi si ciorapi negri mati si pantofi sau botine la fel de negre, efectul este garantat.

poz rochie nude si sacou Amanda Peet

Amanda Peet

poz rochie nude si sacou Ewa da Cruz

Ewa Da Cruz

POARTA CIZME INALTE LA ROCHII CU IMPRIMEU

Trebuie sa precizam ca pretiozitatea materialelor alese indica si nivelul de formalitate al tinutei. Astfel, o pereche de cizme inalte din catifea sau din satin asortate la o rochie cu animal print sau cu imprimeu floral si cu un bolero din blana vor construi o tinuta destul de formala. Insa aceeasi rochie cu imprimeu asortata unui sacou masculin si unei perechi de cizme inalte din piele va fi mai degraba potrivita unui eveniment mai casual.

poza cizme inalte Anna Wintour

Anna Wintour

poza cizme inalte Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield

BOTINELE SE POARTA LA ORICE

o pereche de botine poate sa intregeasca atat o tinuta casual, formata cu o fusta scurta, cu pantaloni pana sau cu blugi cat si o tinuta mai formala construita de o rochie eleganta. Totusi, trebuie sa afirmam ca botinele sunt vedetele acestui sezon rece, si ca versatilitatea lor iesita din comun te poate salva cand esti invitata la o petrecere specifica sarbatorilor de iarna.

poza botine Anna Faris

Anna Faris

poza botine Blake Lively

Blake Lively

NU EXAGERA

Indiferent de stilul pe care te-ai hotarat sa il abordezi: retro, punk-chic, elegant, feminin, pretios, sexy, trebuie sa stii ca nu ai voie sa exagerezi. Nu dezvalui prea multa piele, o petrecere in sezonul de iarna nu se asorteaza prea bine cu o rochie bandaj fara bretele si foarte scurta. Nu accesoriza tinuta prea strident - un colier statement este de ajuns ... daca mai adaugi si o pereche de cercei candelabru, si o bratara foarte lata, si inel, si ceas vei depasi limitele unei tinute sofisticate si vei da in desuet. O tinuta retro, una cu volane, cu suprapuneri sau in nuante metalizate nu va avea nevoie de nicio bijuterie si te va scoate in evidenta fara sa exagerezi.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template