duminică, 19 decembrie 2010

Merry Christmas...but not without the make up

E decembrie. Frig rau, n-ai chef de nimic cand te gandesti ca nasul iti ingheata si ochii iti curg daca indraznesti sa iesi din casa. Ce sa mai spunem de cheful de a te machia, fie ca te duci la munca, fie ca iesi in oras sau pur si simplu stai in casa la o ciocolata calda cu fetele.

Daca e vorba despre machiajul de zi sau machiajul „de primit cadouri"... lucrurile sunt si mai simple. Asta pentru ca acesta se rezuma doar la cateva retusuri, foarte importante insa! All eyes on you, on your smile, well on your whole face, actually. Fondul de ten, corectorul si pudra trebuie sa fie cei mai buni prieteni ai tai. Pentru ochi, foloseste ori un dermatograf colorat pe pleoapa superioara care să contrasteze cu irisul (de exemplu, la ochi caprui - dermatograf albastru, iar la cei verzi, unul violaceu sau roscat), ori un fard sidefat, cremos, aplicat in strat subtire. Ideea este ca ochii tai sa capete stralucire si prospetime in urma aplicarii unui fard cremos. Atentie, pentru a fi sigura ca fardul cremos nu se va strange sau intinde, aplica din belsug pudra peste corectorul intins bine pe pleoapa superioara, inainte sa aplici fardul propriu-zis. Nu uita nici de lumina din coltul intern al ochilor si de sub sprancene si nici de mascara aplicata macar pe genele din coltul extern. Vei parea ca ai „ochi de Pebbles Flinstone", adica de copil inocent cu ochi imensi care se bucura sincer.

Orice look alegi pana la urma, nu uita la ce te gandesti cand vine vorba de Craciun: rosu, nu-i asa? Rosul corai si tot ce deriva din rosu, asta alege sa porti pe buze anul acesta de sarbatori! Este alegerea perfecta pentru a arata sofisticat mai ales daca optezi pentru un machiaj minimalist al ochilor. Fardurile sidefate de ochi si cele de obraz cu texturi cremoase dau un look stralucitor si spectaculos fara a fi "prea mult". Alege fardurile pe tonuri de roz, albastru deschis, argintiu sau bronz pentru ochi, intrucat confera o privire vesela, luminoasa si calda. Daca tii mortis sa fii intrebata cu ce te-ai dat in obraji de arati ASA, atunci aplica pe pometi un stick sidefat pe care sa il estompezi cu degetele inspre tample , apoi, sub pometi, aplica fardul-crema colorat in nuante de piersica sau rose.

Fa-ti un cadou anul asta si fii frumoasa indiferent daca afara ninge sau nu. Cadourile o sa curga din plin impreuna cu un val de complimente...si da, toate sunt pentru tine!

Craciun Fericit si sarbatori colorate!


sursa: petocuri.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template