joi, 23 decembrie 2010

Mesaje de Craciun


Sa vina Mosu' :)
Sa avetzi parte de sarbatori luminoase si vesele alaturi de cei dragi, si .... sa vina repede MOSUL cu multe cadouri ! :)

Liniste in suflet
Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Deschideti inimile
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Sarbatori Fericite!
Fie ca Minunatul Spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!

Oriunde te-ai afla...
Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

ho ho ho!
Sa ai parte de tot cee e mai frumos pe lume, de iubire si sanatate!
Iti doresc ca viata ta sa fie plina de flori si culoare, iubire si sarbatoare!
Iti doresc ca Mosul sa iti daruiasca ceea ce vrei tu!

Urare
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

CRACIUN FERICIT!
Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor! Sarbatori Fericite si An nou fericit!

Sarbatoarea Nasterii Domnului
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!


URARI DE SARBATORI
Un Craciun plin de fericire, sanatate si caldura in suflete si un an nou bogat si imbelsugat !
LA MULTI ANI !

Craciun
Sa v-aduca mosul in aceasta noapte Pace, bucurie, bani si sanatate; Si sa va aduca tot ce mai conteaza V-aduca iubirea ce va lumineaza.

Ho Ho Ho!
Merry Merry Christmas!

Pe la geamuri...
Pe la geamuri sunt stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e in coltul lui, mosul e la treaba lui sa ne fie noua bine iata si CRACIUNUL VINE. Sarbatori fericite!

Sarbatori Fericite!!!
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Fericirea
Sa ai parte de tot ce iti doresti in noaptea de Craciun si fie ca raza sa te lumineze si sa te aduca aproape de mine.
Sa nu uiti niciodata de mine si sa stii sa imparti fericirea cu cei din jur.
SARBATORI FERICITE!

O ce veste minunata!
Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri !!

Departe de casa!
In preajma srabatoriilor de iarna, cand fulgi de nea bat pe la ferestre, iar copiii colinda din casa in casa cu clopotei si zurgalai fermecati, rasunand din vocile lor colinde miraculose, eu imi fac simtita prezenta cu sufletul si gandul catre voi toti dragi mie urandu-va traditionalul "La Multi Ani!

Ganduri de Craciun
Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.
Un Craciun fericit tuturor!!!

Spiritul Craciunului
Lasa spiritul Craciunului sa te cuprinda, lasa-l sa te inconjoare oriunde te-ai duce si cand te intorci acasa nu-l lasa afara in frig ci ia-l cu tine in casa si ai sa vezi ca la randul lui te va rasplatii cu multe bucurii, ganduri mai bune, caldura sufleteasca si tot ce e pozitiv....
Craciun Fericit alaturi de cei dragi !!!!

Craciun Fericit!
Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciuni fericit pentru toata lumea !

Urare pentru tine
Pe la colturi unii spun,
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si c-o sa vina,
Sa-ti aduca-n pumni lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!

Dragul meu
Sa vina mosul la tine sa-ti aduca fericire, sa vina cu sacul plin sa-ti aduca un maslin, sa vina cu pace in casa, sanatate si mireasma!!! Sa ai parte de iubire, sa nu uiti ca tin la tine, esti prieten de o viata, te pup dulce la "mustata". Iti doresc sa sarbatoresti cu drag aceasta luna minunata!!!

Vorba buna
Sarbatori vesele si imbelsugate alaturi de cei dragi! Poate vine la tine Mosul anul asta, ca prin zona noastra sunt nameti, polei si chiciura si ajunge mai greu...
Si daca vine puneti o vorba buna si pentru mine! Ma cumintesc pana la Craciun!Promit!
Corina

Linistea inimii
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!

De Craciun
Sper sa ai cele mai frumoase sarbatori de acum incolo pt ca orice persoana merita acest lucru indiferent de ce fel de om e. Orice persoana merita sa fie fericita macar o secunda in viata. Pacat ca viata noastra e presarata doar cu neplaceri, tristete si tot ce e mai rau. Am observat ca intotdeauna majoritatea oamenilor vad doar ce a fost mai urat in viata lor. Te sarut. Sper sa avem impreuna niste sarbatori frumoase.

Sarbatori fericite!
In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

Urare de Craciun
Langa bradu-mpodobit
mosul iarasi a venit
si ne-aduce-n traista lui
tot ce e frumos si bun
fericire, sanatate
mult noroc si spor la toate
mese pline cu bucate
pruncul sfant sa creasca mare
lumina ocrotitoare
sa avem, sa ne-nsoteasca
norocul sa ne tooot creasca!

Te iubesc de Craciun...
Craciunul trecut piveam fulgii de nea cum se lovesc de geam transformandu-se in lacrimi ce se prelingeau la fel ca ale mele. Atunci nu stiam ca existi, ca totul poate fi atat de minunat, ca fericirea tine doar de o scanteie, de o privire aruncata gales, de un zambet frumos ca al tau. Craciunul acesta o sa rad o data cu fulgii care se joaca in parul tau, iti voi saruta buzele calde cu gust de scortisoara si vin fiert. Ne vom cuibari unul in bratele celuilalt, uitand de lume, lacrimi, tot. Te iubesc de Craciun mai mult ca-n orice alta zi...

iubire... pace... credinta... lumina...
In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...




Sarbatori pline de dragoste!
Azi mosul a plecat in cursa cea mai lunga din an. Iar pana la sfarsitul acesteia a promis sa treaca si pe la tine, sper sa ajunga cat mai repede si sa te bucure cum nu a mai facut-o niciodata.

Mosu'
Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

De Craciun
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie

Sarbatori Fericite
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.
"La Multi Ani"
Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
"La Multi Ani"

Ganduri
De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii!
Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!

Urare
Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa va cuprinda pe toti si sa aveti parte numai lucruri frumoase si sa vi se inmplineasca toate dorintele.
sarbatori fericite

Caldura miracolului
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Iisus din Nazaret
Azi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele care el ni le daruieste.Craciun Fericit!

Felicitare
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie!

Din inima...
Printre scanteieri de argint isi fac loc gandurile mele de departe...
...sa va aduca Craciunul liniste, bucurie si multa dragoste iar Anul Nou sa paseasca cu dreptul in casa voastra!
La multi ani!

Fulgi de nea
Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! Sarbatori fericite!

Sa te umple cu noroc
"Unii spun ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si o sa vina,
Sa-ti aduca in pumnii lumina,
Langa brad si langa foc,
Sa te umple cu noroc."
Craciun Fericit!

E vremea colindelor
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!

Te Iubesc!!!!
Acum, ca vine Craciunul, iubirea pluteste in aer, nu mai pot sa-mi imaginez nici o clipa fara tine. Tocmai de aceea iti dedic urmatoarele versuri:
"As iubi marea,
dar valurile ei sunt prea reci;
As iubi pamantul,
dar este prea intunecat;
As iubi ploaia,
dar stropii ei sunt prea grei;
As iubi soarele;
dar razele lui sunt prea puternice;
Te-as iubi pe tine,
dar poate tu nu ma iubesti.
S-atunci?!Atunci am sa iubesc ce e mai scump pe lume dintre: mare, pamant, ploaie, soare:
PE TINE!!!"

In prag de sarbatoare
Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!

Spritul sarbatorilor
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. Craciun fericit!

Mii de stelute sa va lumineze calea spre Domnul!
Sa va fie sufletele pline de iubire,
Sa-i aveti alaturi pe cei dragi.
Sa v-aduca Domnul multa veselie
Sa va puna Mosul daruri in desagi.

Sa va zburde gandul numai la ce-i bine
Sa va atinga neaua pe obraji
Sa v-aline pruncii cu voci cristaline
Sa simtiti ca va-ntalniti cu magi.

Caldura in suflete
De Craciun miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni...Va doresc sa pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre! Mosul sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit si Un an nou cu multe impliniri!

Sarbatori Fericite
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in
suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de
un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa
asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri,
mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun
fericit si La multi ani!

Departe de cei dragi
Atunci cand esti departe de cei dragi,
Si in icoana vie a inimii ii porti,
Le doresti ca gandurile bune sa ii calauzeasca,
Si le urezi si in acest an,
Un Craciun Fericit cu sufletul curat!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template