sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Piept de curcan in foietaj

Iti trebuie:

  • 1,5 kg piept de curcan
  • 1 kg spanac
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • condiment cu gust de gaina
  • condiment cu gust de legume
  • cimbru
  • 100 g unt
  • 40 ml ulei
  • 400 g aluat foitaj
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il tamponezi cu un prosop curat si il tai in asa fel incat sa il poti umple.
  2. Bati bine carnea cu un ciocan de snitele si o condimentezi cu sare, piper, putin cimbru si condiment cu gust de gaina.
  3. Ungi bine fasia de piept de curcan batuta cu unt si ulei si o lasi la rece cateva minute.
  4. Cureti spanacul si il speli in mai multe ape, apoi il oparesti in apa cu condiment cu gust de legume.
  5. Dupa ce s-a inmuiat, scoti spanacul si il lasi sa se scurga intr-o sita.
  6. Pui apoi spanacul intr-un bol, il pasezi si il amesteci cu pesmet, piper si il intinzi uniform peste carne.
  7. Rulezi carnea, apoi o imbraci in foitaj.
  8. Asezi rulada in forma de copt tapetata, o crestezi din loc in loc si introduci vasul in cuptorul incins.
  9. Lasi carnea la cuptor pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos.
  10. Pofta buna!
Piept de curcan in foietaj

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template