sâmbătă, 9 noiembrie 2013

15 gustari sanatoase, cu mai putin de 100 de calorii

Atunci cand suntem la serviciu, pe drum ori la cursuri, intampinam dificultati in a manca sanatos, ba chiar ni se intampla sa rontaim tot felul de snacksuri bogate in grasimi ori zahar. Cum scapam de aceasta problema? Foarte simplu! Alegem una dintre cele 15 gustari sanatoase si gustoase pe care noi vi le propunem astazi! 

1 cana de zmeura – 65 de calorii. Zmeura consumata fara adaos de zahar ajuta in curele de slabire!

1 mar de dimensiuni medii - 70 de calorii. Poate fi consumat in locul desertului si, dupa cum bine stiti, tine doctorul departe!
 
13 migdale - 90 de calorii. Atunci cand iti este foarte foame, apeleaza cu incredere la ele! Sunt foarte satioase!
 
2 fructe kiwi – 95 de calorii. Stiati ca fructele kiwi contin luteina, o substanta care poate preveni aparitia cancerului?
 
3 linguri de hummus – 80 de calorii. Hummusul combinat cu legume este o gustare dietetica, perfecta pentru vara!
 
1 ou mare, fiert – 80 de calorii. O gustare rapida, sanatoasa si ideala pentru silueta!
 
2 smochine medii – 75 de calorii. Smochinele sunt bogate in minerale si ajuta la reglarea tensiunii arteriale.
 
1 iaurt degresat cu fructe de padure – 90 de calorii. Putem cumpara un iaurt degresat din orice magazin alimentar. Asadar, este optiunea ideala atunci cand am uitat sa ne luam la noi un pachetel cu mancare.
 
1 cana de suc de rodii – 95 de calorii. Stiati ca sucul de rodii poate preveni imbatranirea prematura a pielii?
 
1 felie de paine integrala – 60 de calorii. O felie de paine integrala, un strop de ulei de masline, cateva cubulete de rosii si uite asa am obtinut o gustare delicioasa!
 
1 cana de supa de legume – 90 de calorii. Atunci cand pleci la serviciu, nu uita sa iei la tine si o canuta cu supa de legume. Vitamine la pachet!
 
3 patratele de ciocolata neagra – 95 de calorii. Ti-e pofta de dulce? Nu te feri de ciocolata neagra! Ea este benefica pentru organsim si te ajuta sa-ti mentii silueta!
 
30g de fistic crud – 85 de calorii. Fisticul este bogat in grasimi sanatoase si ajuta la scaderea colesterolului negativ.
 
1 cana de pepene – 90 de calorii. Mmm..pepenele racoritor este perfect pentru a ne mentine hidratati pe timp de vara!
 
1 cana de afine – 85 de calorii. Afinele sunt fructe gustoase, bogate in vitamine, care pot preveni o multime de afectiuni grave precum Alzheimerul, cancerul, dementa sau bolile de inima.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template