miercuri, 20 noiembrie 2013

Chiftele de sarbatoare

Iti trebuie:

  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingurita oregano
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele si le toci marunt ( le dai prin robotul de bucatarie pentru ca trebuie sa fie foarte fina ).
  2. Amesteci carnea tocata cu ceapa maruntita, usturoiul pisat, ouale, pesmetul, oregano, sare si piper si amesteci bine ingredientele pana cand obtii o compozitie omogena.
  3. Cu mana umeda formati chiftelute rotunde pe care le treceti prin faina, iar apoi le prajiti in baie de ulei,
  4. Scoateti chiftelutele pe prosoape absorbante pentru a elimina excesul de grasime.
  5. Pofta buna!
Chiftele de sarbatoare

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template