joi, 7 noiembrie 2013

5 tehnici care fac diferenta in machiaj


1.Fondul de ten. Cel mai bun acesoriu pentru aplicarea machiajului sunt... „degetele”, e de părere celebra Pat McGrath. Pentru super-precizie în aşternerea fondului de ten (dar şi a produselor de ultimă generaţie, cremele BB sau CC), foloseşte-ţi mâinile. Pentru estompare, însă, o altă expertă în ale machiajului, Lisa Pelayo, recomadă folosirea unui burete circular (sau beauty-blender, disponibil şi la Sephora).
2.Creionul dermatograf. Pentru un smoky-efect fără cusur, celebra Jillian Dempsey propune folosirea unui creion cremos... rezistent la apă, asfel încât conturul difuz al pleoapelor să fie sub control: un creion waterproof nu ar invada micile riduri din jurul ochilor, şi nici nu s-ar întinde mai mult decât îţi doreşti.
3.Rujul. Cele mai multe dintre noi aplicăm rujul într-un singur strat, motiv pentru care culoarea se estompează în cîteva zeci de minute. Makeup artistul Gucci Westman, semnatara look-urilor lui Kate Hudson sau Julianne Moore, propune aplicarea repetată, succedată de fiecare dată de estomparea cu un şerveţele, iar la final, aşternerea unui strat fin de pudră translucidă.
4.Mascara. Pentru a evita dispunerea excesivă de mascara şi separarea perfectă a genelor, makeup artistul Chuck Hezekiah recomandă aplicarea în zig-zag, nu urmând cursul creşterii firelor. Totodată, experta ne învaţă să plecăm periuţa clasică de la bază, pentru a facilita aplicarea formulei pe genele scurte.

5.Fardul de obraz. Pentru a obţine o definire optimă a pomeţilor, make-up artistul Remy propune combinarea a două nuanţe de blush. Foloseşte una mai închisă pentru contur pe sub os şi o alta, mai deschisă, pentru îmbujorare cât mai apropiată de cea naturală.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template