luni, 11 noiembrie 2013

Ce observa prima data barbatii la femei?


Iată ce observa prima data barbatii la femei.
Cu părere de bine am aflat că ne-am înşelat în privinţa bărbaţilor. Conform unui sondaj publicat de Daily Mail, aceştia se uită în primul rând la ochii unei femei şi nu la sânii şi posteriorul ei, aşa cum am crezut cu religiozitate până acum. De aceea  ar trebui să acordăm mai multă atenţie privirii şi a modului în care ne transpunem sentimentele.
Pe locul al doilea ca zonă de interes a corpului femeii, este, surpriză şi de această dată...zâmbetul. Dantura perfectă, un ruj rezistent şi relaxarea sunt ingredientele ideale ale unui surâs atrăgător. Deci data viitoare nu mai studia cum se aşează fusta pe fund, ci dacă ţi-ai pătat dinţii cu ruj, înainte să ieşi din casă.
Abia pe locul al treilea al zonelor de interes se regăsesc sânii. Chiar dacă nu eşti foarte dotată, aşa cum ai impresia că îşi doresc bărbaţii, poţi trişa cu un sutien cu push-up sau cu o atitudine potrivită. Selena Gomez, Jennifer Aniston, Miranda Kerr, Eva Longoria, Taylor Swift, Kristen Stewart sunt considerate divele momentului şi nu au deloc complexe legate de mărimea bustului. Ba chiar sunt super-sexy axact aşa cum sunt!
Urmează mai apoi, în această ordine: părul, greutatea (kilogramele), picioarele, fesele, talia şi pielea. Ce nu am putut afla, totuşi, din acest sondaj, este cât de sinceri au fost respondenţii. Oare au răspuns după cum vrem noi să auzim sau au răspuns sincer?

Femeile, şi ele, privesc în ochii unui bărbat şi la surâsul lui atunci când se întâlnesc pentru prima dată. Mai apoi suntem atente la talie, păr şi stilul lui vestimentar.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template