marți, 15 octombrie 2013

Idei cu stil pentru rafturile de depozitare

Spatiul de depozitare este foarte important pentru o gospodina, mai ales daca aceasta tine ca locuinta ei sa nu fie aglomerata. Daca si tu faci parte din categoria celor care isi doresc sa aiba parte de o casa in care sa predomine ordinea, poti recurge la cateva idei pentru rafturile de depozitare din camerele in care iti desfasori activitatile zilnice.
Lemnul, metalul sau plasticul sunt materialele ideale pentru rafturile de depozitare din locuinta ta. Fie ca utilizezi aceasta metoda de pastrare a obiectelor utile pentru a economisi spatiu in living, in baie, in bucatarie ori in dormitor, optiunile pe care le ai sunt numeroase atat din punct de vedere stilistic, cat si utilitar.
Un living poate deveni mai incapator daca, in loc de biblioteca de tip clasic, vei alege un corp de rafturi modern, in care poti depozita cartile, obiectele de decor sau cele de iluminat si aparatele electronice pe care le utilizezi zi de zi. 


Sursa: www.zillow.com
 Tot pentru living, alege cutiile din ratan, care isi pot gasi locul intr-un suport din lemn. 
Aceeasi intrebuintare o pot avea rafturile de depozitare cu aspect retro sau shabby chic. Acestea trebuie alese in functie de stilul in care ti-ai decorat locuinta.
Daca ai multe plante de decor in balcon, rafturile de depozitare iti pot veni in ajutor atat din punct de vedere estetic, cat si utilitar. Vei economisi spatiu daca vei muta cateva ghivece pe doua sau trei polite de lemn. In plus, imbinarea de culori te va duce cu gandul la natura si iti va transforma balconul intr-o oaza de relaxare in care iti poti servi cafeaua de dimineata sau in care te poti odihni dupa o zi obositoare.
Nici baia nu trebuie uitata atunci cand vine vorba de spatiu. Un dulap improvizat din cateva rafturi de depozitare si un ghem de sfoara poate face minuni pentru aceasta incapere.
 Articolele necesare uzului zilnic si chiar prosoapele pot fi pastrate in acest mod. Cu siguranta te vei putea relaxa, la finalul zilei, intr-o cada plina cu spuma stiind ca, pe langa economia de spatiu, ai reusit sa realizezi un decor inspirat de stilul mediteranean.

Biroul este una dintre incaperile in care iti petreci, cu siguranta, o mare parte din zi. Un decor realizat cu bun gust nu este suficient, mai ales ca biroul trebuie sa fie sinonim cu eficienta. Pentru a-ti putea manageria cat mai bine activitatea, trebuie sa stii locul precis al fiecarui obiect de care ai nevoie, fara a pierde timp pretios.
Sursa: www.artideascrafts.com 
Acesta este momentul in care iti vin in ajutor rafturile de depozitare. Fie ca optezi pentru cele din lemn ori pentru cele din metal, ele iti vor asigura ordinea atat de necesara.
Daca doresti ca in camera de lucru sa ai cateva obiecte care iti aduc aminte de cei dragi, renunta la ideea de a le depozita pe birou. In schimb, opteaza pentru cateva rafturi moderne, care au si rolul de a decora peretii acestei incaperi.


Sursa: www.wanelo.com
Bucataria este una dintre camerele cele mai importante ale locuintei. Rafturile de depozitare joaca un rol esential in acest caz, pentru ca, prin intermediul lor, exista posibilitatea de a folosi spatiul din dulapuri sau din camara in scopul pastrarii alimentelor. Astfel, pe etajerele ori in dulapurile suspendate isi poate gasi locul vesela de bucatarie. Daca vei achizitiona farfurii si cani colorate, le vei putea folosi si ca obiecte de decor.


Sursa: www.indecor.tumblr.com
Nu in ultimul rand, dormitorul este incaperea in care trebuie sa ai spatiul necesar odihnei. Evita sa il aglomerezi cu diverse articole inutile.
 Pentru a pastra obiectele de care te folosesti zilnic ori amintirile de la cei dragi, incearca amenajarea unui colt cu rafturi de depozitare. Lemnul este materialul potrivit, de cele mai multe ori, pentru acest spatiu.

Rafturile de depozitare
 sunt piese de mobilier necesare in orice casa. Rolul utilitar nu poate fi pus la indoiala, asa cum nici rolul decorativ nu poate fi ignorant. In functie de materialul din care alegi sa fie rafturile pe care le folosesti, ai ocazia de a incerca diverse stiluri de decor pentru interior.
Sursa: www.dailyimprint.blogspot.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template