marți, 29 octombrie 2013

7 alimente care nu ingrasa

Oua

  • 78 calorii/ 1 ou
Ouale iti furnizeaza energia necesara si sunt o sursa importanta de proteine, pe langa faptul ca sunt satioase si alunga foamea.
Mananca oua la micul dejun si vei constatata ca poti reduce mult din numarul caloriilor consumate intr-o zi, cu pana la 330. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu vei mai simti nevoia sa mananci la fel de mult si des in timpul zilei.

Ciocolata neagra

  • 170 calorii/ 30 grame
Potrivit studiului realizat de Universitatea din Copenhaga, cateva bucatele de ciocolata neagra te vor determina sa mananci mai putin la urmatoarea masa servita. Motivul consta in faptul caciocolata neagra incetineste digestia si nu ti se va face foame prea repede.

Seminte de pin

  • 95 calorii/ 30 grame
Migdalele, nucile si semintele sunt alte alimente care nu ingrasa, reprezentand gustari ideale intre mese si contribuie la obtinerea unui ten catifelat, prin continutul ridicat de vitamina E, care imbunatateste aspectul pielii.
Conform cercetarilor realizate de medicii specialisti coreeni, in ceea ce priveste dietele, mult mai bune sunt semintele de pin. Acestea contin grasimi bune pentru inima si stimuleaza hormonii care iti dau senzatia de satietate, astfel va fi putin probabil sa vrei sa devorezi o cina plina de calorii.

Branza

  • 76 calorii/ 30 grame
Alege branza proaspata de capra sau branza feta, pentru doza necesara de acid linoleic conjugat, care va taia senzatia de foame si va stimula arderea grasimilor. Fa-ti o obisnuinta din a-ti prepara seara mese usoare cu branza feta, salata si alte alimente care nu ingrasa, fara grasimi.

Lapte degresat

  • 86 calorii/ 1 pahar
Desi este considerat de multi ca fiind "bautura copiilor", laptele degrasat este unul dintre cele mai recomandate alimente, pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului.
Are un continut ridicat de protenie si "te satura", inlocuind oricand alte bauturi care ingrasa si grabesc aparitia senzatiei de foame. Pentru un somn linistit, bea inainte de culcare un pahar de lapte cald.

Portocale

  • 59 calorii/ o portocala
Bogate in fibre, revigorante si tonice, portocalele se regasesc in meniul dietelor sanatoase si sunt unele dintre cele mai indragite alimente care nu ingrasa. Cercetatorii australieni au realizat un studiu pe alimente, iar portocalele sunt, potrivit listei intocmite de acestia, cele mai satioase fructe.

Cartofi

  • 161 calorii/ un cartof
De obicei, alimentele care contin carbohidrati sunt excluse din dieta, insa este o greseala. In studiul australienilor mai sus-amintit, cartofii se situeaza in topul listei de alimente satioase, deoarece incetinesc digestia si asigura energia necesara organismului pe durata intregii zile.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template