joi, 24 octombrie 2013

5 greseli pe care si tu le faci cand iti indrepti parul

Trebuie sa stii care sunt cele mai comune greseli pe care femeile le comit cand isi indreapta parul acasa, cu placa, pentru a fi sigura ca nu le vei mai face!

1. Folosesti placa la temperatura maxima - nu ai nevoie de temperatura maxima decat daca esti o mulatra veritabila cu un par in stilul afro. In cazul in care nu esti mulatra, incearca sa folosesti placa de indreptat la o temperatura medie. Daca ai deja parul drept si placa o folosesti numai pentru a-ti finisa coafura, e de la sine inteles ca o vei folosi la intensitate mica.

2. Nu folosesti protectie termica - cele mai multe dintre femei nu acorda importanta cuvenita produselor care protejeaza termic firul de par asa ca isi expun parul la temperaturi mari si apoi se trezesc cu varfurile despicate. Ai face bine sa folosesti cel putin un produs care-ti ofera protectie termica de fiecare data cand iti indrepti parul ori cand il expui unor temperaturi ridicate.

3. Treci cu placa de mai multe ori peste o suvita de par - ai voie de maximum 2 ori sa treci cu placa peste o suvita. Daca folosesti placa in mod corespunzator iti garantez ca nu va fi nevoie sa faci acest lucru de mai multe ori!

4. Folosesti placa de indreptat tinand-o orientata catre sol - ceea ce nu e rau, insa la radacina e de preferat sa tii placa orientata in sus, dupa care, pe masura ce cobori aparatul de coafat pe suvita de par, il orientezi catre sol. Astfel coafura ta va avea volum!

5. Nu iti usuci bine parul inainte de a folosi placa de indreptat - daca parul tau este umed si auzi un sfarait ciudat ori vezi chiar putini aburi iesind din parul tau... nu e bine deloc, tocmai ti-ai prajit parul! 

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template