luni, 9 septembrie 2013

Trucuri care-ti pun bronzul in evidenta

Ce culori să porţi să-ţi pui bronzul în evidenţă

Trendurile acestui an te încurajează să porţi exact acele culori care scot şi mai tare în evidenţă culoarea pielii bronzate. Albul şi ţinutele all white sunt foarte populare în această vară, fie că este vorba de o ţinută office cu pantaloni şi o cămaşă vaporoasă, fie o rochiţă lejeră de seară. Contrastul albului pe pielea bronzată arată întotdeauna chic!
Dacă eşti o tipă curajoasă, investeşte în câteva piese în culori mai îndrăzneţe: culori neon, care se poartă încă în acest sezon cu succes şi galben, o altă culoare hot a acestei veri.
Hainele în culori jucăuşe precum turcoaz, roz, verde mentă sau orice culoare pastelată te vor avantaja faţă de cele închise. Dacă ţii neapărat să porţi culori închise precum negru, maro, albastru sau verdem poţi să le combini cu o altă piesă vestimentară într-o culoare care îţi complimentează bronzul.
Zona pe care vrem să o evidenţiem cel mai tare vara de obicei este zona picioarelor. Poartă o fustă galbenă şi un top alb sau în orice altă culoare, chiar şi închisă, accesorii colorate şi eşti gata să impresionezi.
Accesoriile aurii: coliere şi brăţări masive, te vor face să arăţi ca o adevărată zeiţă grecească. Îndrăzneşte să porţi şi haine cu animal print, arată cel mai bine pe o piele bronzată, strălucitoare!

Cum să te machezi atunci când eşti bronzată 

Dacă ai un bronz uniform, în această perioadă ai face bine să renunţi la makeup. Pielea va avea timp să respire iar tu vei avea asigurat un look ireproşabil cu un minim de efort.
Nu trebuie uiţi de hidratarea permanentă a pielii, mai ales că băile de soare au uscat-o mai tare decât de obicei. Este util, aşadar, să porţi în poşetă în permanenţă o mini apă termală şi să nu te zgârceşti să o foloseşti, pielea ta are nevoie de ea!
Cu toate că ai asigurată uniformitatea tenului, adaugă întotdeauna şi puţin blush pe pomeţi şi accentuează-ţi privirea cu un eyeliner  şi puţin rimel. Pentru fard îţi recomandăm să alegi nuanţele sidefate, roz, auriu, albastru.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template