marți, 10 septembrie 2013

Lămâi umplute cu amestec grecesc

Ingrediente

6 lămâi
2 roşii
1 ceapă
1 castravete mic
150 g brânză feta
50 g măsline negre
busuioc verde
ulei
piper
sare

Lămâi umplute cu amestec grecesc

Mod de preparare

1. Taie capetele lămâii, unul mai scurt, cât să poată sta lămâia pe farfurie, iar unul mai adânc pentru a ajunge uşor la miez. Scoate pulpa cu ajutorul unui cuţit ascuțit şi pune-o într-un castron.
2. Pune la încins vreo două linguri cu ulei şi căleşte trei crenguţe de busuioc. Spală ceapa şi roşiile şi toacă-le cubuleţe, la fel procedează şi cu brânza. 
3. Adaugă şi măslinele, presară un praf de sare şi unul de piper, stropeşte cu zeamă de lămâie şi ulei aromat şi amestecă bine. 
4. Umple lămâile cu această salată şi decorează cu frunze de busuioc. Păstrează-le în frigider pentru 

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template