duminică, 15 septembrie 2013

Modele noi de manichiura pentru 2013

In 2013 manichiura a devenit un accesoriu in sine, datorita abundentei de modele, culori si texturi propuse de specialistii in materie de beauty pentru acest sezon. Ridicata la rangul de arta, manichiura a capatat mult mai multa importanta spre deosebire de sezoanele trecute, acum fiind ingredientul care completeaza perfect un look stilat si modern. 

Desi acest sezon aduce cateva schimbari in materie de forme si texturi, exista anumite modele care se mentin in continuare in tendinte, precum manichiura moon sau manichiura french, insa noutatea consta in reinventarea acestora cu ajutorul culorilor si modelelor inedite.

Descopera care sunt cele mai noi modele de manichiura pentru 2013 si alege stilurile perfecte pentru tine!

Se poarta unghiile ovale sau putin ascutite


2013 aduce o noutate majora in ceea ce priveste forma unghiilor. Daca pana acum erau la moda unghiile scurte, patrate sau cu varfuri rotunjite, anul acesta se poarta unghiile lungi si ovale, dar si cele putin ascutite, ce aduc aminte de divele anilor '50. 

unghii ovale

Opteaza pentru o manichiura in naunte neutre, precum bej, crem sau roz pal daca iti dresti un look sofisticat si stilat. In cazul in care esti mai indrazneata, foloseste o oja rosie sau una inchisa la culoare, precum mov sau bleumarin, pentru o manichiura spectaculoasa. De asemenea, te poti juca si cu texturile pentru a obtine diferite efecte. Unghiile mate, cu aspect de dantela sau cu particule de caviar se numara printre cele mai actuale trenduri.

unghii ascutite

unghii ovale

Manichiura french reinventata


Una dintre cele mai populare modele de manichiura, cea french, revine in forta in 2013, insa mult mai indrazneata si mai moderna decat ne-am fi asteptat. Culorile pale au fost inlocuite de nuante indraznete, precum rosu burgund, negru sau gri, iar proportiile au fost exagerate.

Oscar de la Renta a propus un model surprinzator de manichiura french, cu varfuri exagerate, de culoare rosie, care acopera foarte mult din unghie. De cealalta parte, Rodarte ne propune o manichiura french eleganta, cu baza in culori discrete si varf foarte subtire, in nuante metalizate.
 oscar roland
rodarte
Daca iti plac particulele sclipitoare, afla ca poti realiza o manichiura french foarte chic doar cu ajutorul acestora. Jenny Pakham ne propune o baza in nuante naturale si varful acoperit de particule sclipitoare colorate. In cazul in care aceasta manichiura este prea cuminte pentru tine, poti oricand sa optezi pentru o baza intr-o culoare inchisa si pentru particule sclipitoare aurii sau argintii de tipul celor caviar.

jenny

french2

O alta interpretare a manichiurii french, propusa de Mara Hoffman, presupune un varf oval argintiu desenat peste o baza de culoare neagra. De cealalta parte, Roland Mouret ne propune un varf in forma de V, peste o baza rosie.

french3
 

Manichiura moon


Iubitoarele manichiurilor sofisticate se vor bucura sa afle ca manichiura moon este in continuare in tendinte. Daca esti in cautare de inspiratie, nu trebuie decat sa rasfoiesti cateva poze cu Dita Von Teese, vedeta care a relansat moda manichiurii moon. Foarte elegante, manichiurile moon in nuante clasice, precum rosu si alb sau bej si negru, completeaza perfect o tinuta elaborata si reprezinta cheia unui look plin de glamour. 
 dita la perla

Insa, la fel ca in cazul manichiurii french, avem parte de cateva modele de manichiura moon reinventata. Inspira-te de la Prabal Gurung si realizeaza o manichiura moon inedita, in nuante metalizate si cu baza in forma de V (opusul celei french, cand "V-ul" este realizat pe varful unghiei).

moon reinventat 

In cazul in care iti plac provocarile, incearca o manichiura moon cu tinte, precum cel propus de Kate Spade. Tot ce trebuie sa faci este sa le dai unghiilor o forma ascutita si sa aplici la baza tinte aurii. Fie ca alegi culori puternice sau nuante inchise, acest model de manichiura iti va da negresit un vibe rock-chic.
 kate kate2

sursa: divahair.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template