duminică, 8 septembrie 2013

Masti de fata cu argila pentru toate tipurile de ten

Argila conţine un număr mare de vitamine, minerale şi alte substanţe active extrem de hrănitoare pentru ten. În combinaţie cu alte ingredinte naturale, masca de argilă te poate ajuta să arăţi mai bine, fără prea mari eforturi. În plus, pudra de argilă se găseşte atât în farmacii, magazine de tip naturist dar şi în supermarket, la un preţ avantajos.

Mască de bază: 3 linguriţe făină şi 60 de grame de argilă verde.

Masca de argilă pentru ten gras

Ingrediente: 1 lingură de amestec de mască de bază, la care adaugi 1 lingură de drojdie de bere uscată şi o linguriţă de apă minerală. Adaugă şi câte o picături de ulei de lavandă şi o picătură de ulei de rozmarin şi amestecă ingredientele. Aplică masca pe faţă cu o pensulă şi las-o să acţioneze timp de 15 minute.

Mască de argilă pentru ten acneic

Ingrediente: 1 lingură de mască de bază la care adaugi 1 picătură de ulei de muşeţel, ulei de lavandă, patchouli, ienupăr şi o lingură de apă minerală. Amestecă şi aplică pentru 15 minute masca pe faţă, după care o speli cu apă călduţă.

Mască de argilă pentru ten uscat 

Ingrediente: 1 lingură de mască de bază, 1 linguriţă de drojdie de bere uscată, 1 linguriţă de gălbenuş de ou, 1 linguriţă ulei de jojoba şi o lingură de apă minerală, la care adaugi o picătură de ulei de muşeţel şi 2 picături de ulei de morcov. Amesteci ingredientele, aplici masca şi o cureţi cu apă călduţă.

Mască de argilă pentru ten normal

Ingrediente: 1 lingură de mască de bază, un gălbenuş de ou, 1 lingură de apă minerală la care adaugi 2 picături de ulei de geranium. Amesteci ingredientele, aplici masca şi o cureţi cu apă călduţă.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template