duminică, 6 noiembrie 2011

Salata de boeuf festiva


Iti trebuie: • 1,5 kg cartofi • 350 g carne slaba de vaca • 3-4 morcovi fierti • 100 g mazare fiarta • 100 g mustar • 500 g castraveti murati • 400 g maioneza • 100 g gogosari in otet • 50 g patrunjel verde • 2 g piper macinat • 25 g sare Pregatesti asa: 1. Speli carnea si o fierbi in apa cu putina sare, timp in care iei spuma de cate ori se formeaza. 2. Tai carnea in cuburi mici. 3. Speli cartofii si ii fierbi in apa, fara a le curata coaja. 4. Apoi ii lasi sa se raceasca, ii cureti de coaja si ii tai in cubulete, la fel ca si carnea. 5. Speli castravetii murati si ii tai in cuburi mici. 6. Amesteci cartofii cu mazarea, cu morcovii taiati tot cuburi mici, pui si carnea si jumatate din cantitatea de maioneza. 7. Adaugi si mustarul si presari sare si piper dupa gust. 8. Gogosarii ii speli si ii tai in diferite forme pentru decor. 9. Omogenizezi compozitia. 10. Aranjezi salata de boeuf intr-un castron si deaupra pui si cealalta parte de maioneza si decorezi dupa preferinte. 11. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template