Iti trebuie:
- 700 g piept de porc afumat feliat foarte subtire sau kaiser feliat pe lungime
- 4 carnaciori afumati subtiri
- 400 g ceafa sau cotlet de porc
- 2 rinichi de porc
- 1/2 inima de porc
- mustar
- 200 ml vin rosu
- 1 cana mare supa de carne sau apa
- sare, piper
- boia dulce, cimbru.
Pregatesti asa:
- Cureti si speli bine organele (rinichii ii tai pe jumatate si le scoti pielita alba) apoi le tai in dreptunghiuri potrivite.
- La fel tai carnea si carnaciorii.
- Ungi fiecare felie de piept afumat cu mustar, asezi o bucata de carnat si una de rinichi, rulezi si prinzi cu o scobitoare.
- Cand ai terminat toate rulourile, le asezi in tava, condimentezi totul cu sare, piper, boia si cimbru, torni supa si vinul si dai la cuptor pentru 1-1 1/2 ora (pana sunt frumos rumenite si bine patrunse).
- Servesti rulourile calde ca aperitiv sau ca felul doi cu amestec mexican, cu paste sau cu garnitura de orez si muraturi.
- Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu