vineri, 4 noiembrie 2011

Carnati taranesti


1.

Iti trebuie:

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slanina
  • 25-30 g sare
  • piper pisat
  • cimbru
  • mate subtiri.

Pregatesti asa:

1. Treci carnea de porc prin masina de tocat, adaugand la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi si piper dupa gust.

2. Amesteci bine si lasi deoparte timp de 24 de ore.

3. La fiecare kilogram de carne adaugi 300 g slanina, taiata in cubulete mici.

4. Amesteci bine cu carnea, adaugi si cimbru (nu e obligatoriu) si cu aceasta compozitie umpli matele.

5. Pui carnatii la zvantat la aer timp de 1-2 zile, dupa care ii pui timp de 2-3 zile la afumat.

6. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template