vineri, 30 noiembrie 2012

Pregateste-ti casa pentru sarbatori: achizitii tematice

Obiectele decorative si accesoriile tematice sunt cel mai bun artificiu de personalizare a propriei locuinte, in spiritul mult asteptatelor sarbatori de iarna. Este momentul sa incepi numaratoarea inversa si sa te bucuri, in fiecare zi, de confortul unui camin personalizat, care sa reflecte, intr-o maniera discreta, atmosfera speciala si intima, specifica sezonului.

Lenjerie de pat tematica

Opteaza pentru cromatica specifica, reflectata, predominat, in nuante de rosu, bordo si variatii ale acestuia. Motivele traditionale, precum renii, elfii sau fulgii de nea, sunt ideale pentru a decora dormitorul celor mici, dar si pentru adultii care stiu sa se bucure, inca, de momentele speciale ale sarbatorilor.


Decoratiuni de sezon

Este momentul ideal sa ii imprumuti caminului tau o atmosfera de basm. Un set de vesela cu simboluri de sezon, farfurii, cani pentru ciocolata calda, ciorapi pentru cadouri si un pled cu motive norvegiene, calduros, nostalgic si ludic in acelasi timp, sunt accesoriile care construiesc, pas cu pas, atmosfera sarbatorilor.




Accesorii specifice

Evita aglomerarea listei de cumparaturi pentru Craciun cu o serie de cheltuieli neprevazute si pregateste recuzita de sarbatori. O fata de masa cu motive tematice, care surprinde zelul celebru al micutilor elfi, va inveseli intreaga familie, in asteptarea indragitelor momente de iarna. Nu uita ca simbolurile specifice sunt printre cele mai iubite accesorii vestimentare ale sezonului. Bucura-te de caldura si confort alaturi de cei dragi, optand pentru un cardigan din tricot cu imprimeu de inspiratie nordica.

Obiecte pentru decor

Sarbatorile de iarna sunt momentul ideal sa iti indrepti atentia catre caminul tau si catre armonia decorului care iti va intampina oaspetii. Accesorizeaza-ti casa cu detalii care implinesc atat criteriul practic, cat si pe cel estetic. Iti recomandam covorasul de picioare cu model rustic, dotat, pe spate, cu strat anti-derapant din cauciuc si covorasul de baie, din material moale si pufos.



sursa: divahair.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template