Iti trebuie:
- 6 bucati din piept de pui batute
- 6 bucati de snitele de porc
- 6 felii de sunca
- 1 ardei capia
- 150 g ciuperci din conserva
- 125 g cascaval taiat bastonase
- sare
- piper
- Bati carnea de porc si de pui, astfel incat sa se intinda bine, pentru a putea impacheta in ea umplutura.
- Sarezi si piperezi.
- Formezi umplutura din ardei, cascaval, ciuperci (fie din conserva, fie proaspete).
- lei cate o bucata de file de porc, asezi pestea ea o bucata de piept de pui, apoi asezi umplutura, sunca taiata felii, rulezi si fixezi cu scobitori.
- Strangi fiecare rulou in mana pentru a-i da o forma cilindrica.
- Dai fiecare rulou prin ou, apoi prin pesmet si sare (repeti operatiunea de doua ori pentru a se prinde bine de carne) si prajesti rulourile in ulei incins, timp de 7 minute pe o parte.
- Apoi le intorci si le prajesti si pe partea cealalta timp de 5-7 minute pana devin aurii.
- Scoti rulourile din uleiul incins pe un servetel de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei si apoi scoti scobitorile.
- Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu