duminică, 14 octombrie 2012

Gordon bleu delicios

Iti trebuie:

  • 6 bucati din piept de pui batute
  • 6 bucati de snitele de porc
  • 6 felii de sunca
  • 1 ardei capia
  • 150 g ciuperci din conserva
  • 125 g cascaval taiat bastonase
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Bati carnea de porc si de pui, astfel incat sa se intinda bine, pentru a putea impacheta in ea umplutura.
  2. Sarezi si piperezi.
  3. Formezi umplutura din ardei, cascaval, ciuperci (fie din conserva, fie proaspete).
  4. lei cate o bucata de file de porc, asezi pestea ea o bucata de piept de pui, apoi asezi umplutura, sunca taiata felii, rulezi si fixezi cu scobitori.
  5. Strangi fiecare rulou in mana pentru a-i da o forma cilindrica.
  6. Dai fiecare rulou prin ou, apoi prin pesmet si sare (repeti operatiunea de doua ori pentru a se prinde bine de carne) si prajesti rulourile in ulei incins, timp de 7 minute pe o parte.
  7. Apoi le intorci si le prajesti si pe partea cealalta timp de 5-7 minute pana devin aurii.
  8. Scoti rulourile din uleiul incins pe un servetel de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei si apoi scoti scobitorile.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template