miercuri, 2 noiembrie 2011

Aperitiv de sarbatoare


Iti trebuie:

  • 700 g piept de porc afumat feliat foarte subtire sau kaiser feliat pe lungime
  • 4 carnaciori afumati subtiri
  • 400 g ceafa sau cotlet de porc
  • 2 rinichi de porc
  • 1/2 inima de porc
  • mustar
  • 200 ml vin rosu
  • 1 cana mare supa de carne sau apa
  • sare, piper
  • boia dulce, cimbru.

Pregatesti asa:

  1. Cureti si speli bine organele (rinichii ii tai pe jumatate si le scoti pielita alba) apoi le tai in dreptunghiuri potrivite.
  2. La fel tai carnea si carnaciorii.
  3. Ungi fiecare felie de piept afumat cu mustar, asezi o bucata de carnat si una de rinichi, rulezi si prinzi cu o scobitoare.
  4. Cand ai terminat toate rulourile, le asezi in tava, condimentezi totul cu sare, piper, boia si cimbru, torni supa si vinul si dai la cuptor pentru 1-1 1/2 ora (pana sunt frumos rumenite si bine patrunse).
  5. Servesti rulourile calde ca aperitiv sau ca felul doi cu amestec mexican, cu paste sau cu garnitura de orez si muraturi.
  6. Pofta buna!


0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template